Mi a véleményetek a csecsenekről?
Figyelt kérdés
A háborúban tanúsított magatartásuk alapján is érdekelnének a vélemények.2012. febr. 28. 21:30
1/10 anonim válasza:
Nincs róluk határozott véleményem, elkezdtem a csecsen háborúról két könyvet is olvasni de végül egyiknek se értem a végére. Sok kegyetlenséget követtek el ahogyan az orszok is, sokmindenre lehet képes az ember a hazájáért. Ami sose tetszett az a vallási fanatizmus. De az egyik könyv az szörnyű volt, a fele kb arról szólt, hogy hogyan kínozták az oroszok a civileket meg a katonákat.
2/10 A kérdező kommentje:
Könyv címét le tudnád írni,ha szépen kérlek?:)
2012. febr. 28. 22:01
4/10 anonim válasza:
Az egész történelmük harcok története. Kis létszámú, nem indoeurópai (vajnah) nép: folyton védekeznie kellett, megtanult kegyetlennek lenni. Barátként nagylelkű, de ellenségként Istn őrízz tőle. Nemcsak rájuk igaz.
7/10 anonim válasza:
Miért kell mindjárt véleményt alkotni a csecsenekről? Ismertek egyet is? Amíg otthon éltünk és megtudták hogy félig magyar vagyok, hogy anyám magyar, mindenki örült neki, kérték hogy beszéljek pár szót magyarul...szeretik a magyarokat.
8/10 anonim válasza:
Egy két hozzászóló véleményét nagyra értékelem, az első hozzászóló meg nagyon tisztán látja a dolgokat.
9/10 anonim válasza:
Tisztelem őket,színes kultúrával rendelkező emberek.Akik nem félnek senkitől bátran álltak oda hazájukért népükért elszántak bátrak és van becsületük,és soha nem adják fel.
10/10 anonim válasza:
Ugy igaz ahogy mondja, baratkent mindent, ismeretlenkent nem erdemes meg rajuk se nezni, ha viszonzod ezt, akkor egy jo vedelmed lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!