Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is észrevettétek, mennyi...

Ti is észrevettétek, mennyi önjelölt pszichológus, stb. van itt a GyK-n?

Figyelt kérdés

Mindenki fejből tudja, hogy a pszichológia, az orvoslás, jogrendszer, a stb. mit tart minek, nem tanulja/végezte az adott szakot, de kapásból hat számot mond százalékban (nem utánanézett, ez kiderül a fogalmazásmódból), úgy használja ezeket az adatokat, hogy azzal egyszerűen földbe tiporja a Te érveidet, mondván, hogy lehet, hogy Te ezt nem tudod, és általában úgy, hogy nem a kérdésre válaszol. Csak nekem tűnt fel, hogy mindenki tudja, hogy egy-egy egyetemi szakon pl. milyen tantárgyat tanítanak, abban milyen részletek vannak, pedig sose járt oda, vagy nagyon tudja, hogy X tudós mit gondol, pedig sose olvasta. És jön a duma, hogy sok pszichológus ismerőse van. Nekem van ismerősöm, aki matematikusnak készül, mégse tudom, mit tanítanak egyes tárgyakban, nem erről szoktunk beszélgetni.

A kérdés nem azokra vonatkozik, akik írnak egy választ, és azt linkkel alátámasztják, vagy legalábbis utánaolvastak a neten/máshol, mielőtt írtak. Bár a netről sem kell mindent elhinni feltétlenül, de ez egy másik kérdéskör...

2012. febr. 27. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

60s vagyok;amugy egyetertek veled de valahogy ertelmetlennek latom ezt igy kiemelni mert ha megszakadsz akkor sem tudsz valtoztatni a dolgokon.neha en is szornyulkodok hogy miket mondanak egyesek es hangulatomtol fuggoen probalok neha en is ertelmesen irni.De a valosagban ez az oldal mar nem is annyira az informaciorol szol hanem a kozossegrol,az idotoltesrol.(Gyakori kerdesek = kreativ tema elnevezesek).

Es bar igazabol nem fogok sirni senkiert aki butasagokat allit, az azert engem s elgondolkodtatott mar hogy a "lelki segely" meg tulozva sem mondhato minoseginek.

Na, tolem ennyi tellett mara.Jo ejt.

2012. febr. 29. 00:27
 12/13 anonim ***** válasza:
bocs a hibakert,nem figyeltem oda.
2012. febr. 29. 00:29
 13/13 A kérdező kommentje:

"ertelmetlennek latom ezt igy kiemelni mert ha megszakadsz akkor sem tudsz valtoztatni a dolgokon"

Ez jogos. csakhogy én nem változtatni akarok a dolgokon, csak - mint minden ember - én is szeretek megvitatni dolgokat, és ha valakit valami felbosszant, akkor jól esik neki hallani, ha más is egyetért, vagy ha kulturáltan nem ért egyet akár. Amúgy rossz passzban voltam a kérdés kiírásakor.

2012. márc. 4. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.