Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek velem az osztály...

Miért ilyenek velem az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Elsős vagyok a Gimiben,elég visszahúzódó és csendes vagyok, és az egyik osztálytársam kinézett magának hogy engem biztos lehet piszkálni és próbált egyre több embert ellenem hangolni, egy ideig tűrtem de otthon sokat sírtam emiatt majd az o. főnök leállította, azóta nem szól hozzám de folyamatosan kibeszél a hátam mögött és már egyre többen vannak vele és röhögnek ki mikor megpróbáltam rendbe hozni és barátkozni vele, és most szünetekben próbálok beszélgetni de senki nem figyel, a csapatokba mindig engem választanak utolsónak, nem tudom mi tévő legyek. 15/L
2012. febr. 27. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nezd, ha valaki eldontotte hogy utalni fog, annak nagyon nehez megvaltoztatni velemenyet. sot, szerintem kar vele probalkozni, es azokkal se foglalkozz, akik birka modra beallnak a sorba! attol felnek, hogy ha nem tesznek igy, akkor ok is celtablava valnak.

ajanlanek neked egy idezetet kedvenc konyvembol; sz*rni bele, menjunk bowlingozni!

a fenti idezetet az adott konyvben szo szerint kell erteni, de ha elvonatkoztatsz eredeti jelentesetol, valami ilyesmit kapsz; sz*rni bele, mit csinalnak, en felul tudok rajtuk emelkedni, a magam ura vagyok, senki nem szabja meg, mit gondoljak a tobbi emberrol, az eletemrol, vagy akarmi masrol. tudom hogy ennel szornyubb es elcsepeltebb tamacsot nem is adhatnek, de ne foglalkozz veluk! ha latjak, hogy lepereg rolad, abbahagyjak. akinek nincs batorsaga a szemedbe mondani a velemenyet, az nem erdemli meg, hogy felhuzd magad rajta. baratkozni semmikepp ne kezdj veluk; ilyen baratokat akarnal?! undorito dolog amit tesznek. mondd meg nekik, hogy EN uznem ((:

2012. febr. 27. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Mert egy barom, és nem is számít rá, hogy őt is ki fogja nézni magának v.ki, hogy szívathassa. Középiskolában ezen még túl lehet lépni - nem akadályoz a tanulásban -, de egyetem már nagyon gáz, ha a tankörtárs, vagy a prof "véletlenül" nem küldi át az anyagot.

Szerintem ne vedd magadra. Hülyék mindenütt vannak.

Fel a fejjel! (-.^)V

2012. febr. 27. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

nekem több ilyen osztálytársam is van..én is elsős vagyok.. Az egyik lánnyal az a baj, hogy -akármilyen köcsögül hangzik- büdös. Meg is mondtuk neki, én csak utalni szerettem volna, mert úgy nem tudok senkivel sem beszélgetni, hogy bűzlik.. Talán próbáld meg átgondolni, mi lehet benned a hiba, vagy egyszerűen unatkozó köcsögök az osztálytársaid?

Az a lényeg, hogy ne úgy menj oda az emberekhez beszélgetni, hogy megkérdezed, "mi a helyzet?" (mint ahogy az én osztálytársam csinálja) hanem már egy konkrét kérdést, amire nem a "semnmi" a válasz:D pl. "Mit csináltál hétvégén?" vagy ilyesmi..

Amúgy tudom milyen érzés kiközösítettnek lenni, 8.-ban én is az voltam, de most ebbe az osztályba rendesen be tudtam illeszkedni, és nagyon szeretem.

remélem segítettem:)

2012. febr. 27. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak az a baj, hogy "ha van rajta sapka", azért basztatják, "ha nincsen", azért.

A "jóindulatú" illetőknek mindegy, csak beleköthessenek v.kibe.

2012. febr. 27. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Az a baj, hogy az osztálytársad egy olcsó, buta lotyó, aki azt hiszi, hogy ő a világ közepe és sajnos úgy tűnik, hogy működik a holdudvar hatás, tehát ha valaki csendes arra sajnos a gyerekek hajlamosak negatív tulajdonságokat ráhúzni. Próbáld meg valamilyen pozitív tulajdonságodat megmutatni, bár még nagyon az elején vagytok a giminek, ez még lehet változni fog, lehet nem ez az illető fogja uralni az osztályt. Például, ha jók a jegyeid, akkor valamiben próbálj meg kitűnni, valaminek a szakértője lenni és meglásd majd tőled kérnek tanácsot (sokat számít). Az osztályfőnököd sem járt el helyesen, nem az lett volna a helyes reakció, hogy leállítja az illetőt, hanem az, hogy megpróbál valamilyen módon integrálni az osztályba, hogy a többiek meglássák a pozitív oldalaid. Ne azzal az osztálytársaddal próbálj meg jó viszonyt kialakítani, hanem a többiekkel, majd megismernek és ha látják a jó oldalad elkezdenek hozzád jó tulajdonságokat társítani és idővel meg is védhetnek, ha szerencséd van ha vannak normális emberek az osztályodban.
2012. febr. 27. 18:50
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. febr. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!