Miért ilyenek velem az osztálytársaim?
nezd, ha valaki eldontotte hogy utalni fog, annak nagyon nehez megvaltoztatni velemenyet. sot, szerintem kar vele probalkozni, es azokkal se foglalkozz, akik birka modra beallnak a sorba! attol felnek, hogy ha nem tesznek igy, akkor ok is celtablava valnak.
ajanlanek neked egy idezetet kedvenc konyvembol; sz*rni bele, menjunk bowlingozni!
a fenti idezetet az adott konyvben szo szerint kell erteni, de ha elvonatkoztatsz eredeti jelentesetol, valami ilyesmit kapsz; sz*rni bele, mit csinalnak, en felul tudok rajtuk emelkedni, a magam ura vagyok, senki nem szabja meg, mit gondoljak a tobbi emberrol, az eletemrol, vagy akarmi masrol. tudom hogy ennel szornyubb es elcsepeltebb tamacsot nem is adhatnek, de ne foglalkozz veluk! ha latjak, hogy lepereg rolad, abbahagyjak. akinek nincs batorsaga a szemedbe mondani a velemenyet, az nem erdemli meg, hogy felhuzd magad rajta. baratkozni semmikepp ne kezdj veluk; ilyen baratokat akarnal?! undorito dolog amit tesznek. mondd meg nekik, hogy EN uznem ((:
Mert egy barom, és nem is számít rá, hogy őt is ki fogja nézni magának v.ki, hogy szívathassa. Középiskolában ezen még túl lehet lépni - nem akadályoz a tanulásban -, de egyetem már nagyon gáz, ha a tankörtárs, vagy a prof "véletlenül" nem küldi át az anyagot.
Szerintem ne vedd magadra. Hülyék mindenütt vannak.
Fel a fejjel! (-.^)V
nekem több ilyen osztálytársam is van..én is elsős vagyok.. Az egyik lánnyal az a baj, hogy -akármilyen köcsögül hangzik- büdös. Meg is mondtuk neki, én csak utalni szerettem volna, mert úgy nem tudok senkivel sem beszélgetni, hogy bűzlik.. Talán próbáld meg átgondolni, mi lehet benned a hiba, vagy egyszerűen unatkozó köcsögök az osztálytársaid?
Az a lényeg, hogy ne úgy menj oda az emberekhez beszélgetni, hogy megkérdezed, "mi a helyzet?" (mint ahogy az én osztálytársam csinálja) hanem már egy konkrét kérdést, amire nem a "semnmi" a válasz:D pl. "Mit csináltál hétvégén?" vagy ilyesmi..
Amúgy tudom milyen érzés kiközösítettnek lenni, 8.-ban én is az voltam, de most ebbe az osztályba rendesen be tudtam illeszkedni, és nagyon szeretem.
remélem segítettem:)
Csak az a baj, hogy "ha van rajta sapka", azért basztatják, "ha nincsen", azért.
A "jóindulatú" illetőknek mindegy, csak beleköthessenek v.kibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!