Mit csináljak, hogy jobban barátkozzanak velem az osztálytársaim?
Hatodikos vagyok. Év elejétől járok ebbe a suliba ahová most, tehát ez az első évem itt. És hát nem nagyon akarnak barátkozni velem, pedig már próbáltam közeledni másokhoz. Első nap megbarátkoztam egy Fruzsina nevű lánnyal, és egy ideig jóban is voltunk, meg bemutatta nekem a hetedikes barátnőit, akik már jobban kedvelnek engem, mint őt. De Fruzsina... megutált, és cserben hagyott... próbáltam már barátkozni más lányokkal is, de nem nagyon akartak...
Mit tegyek most? Ezt az évet még kibírom így, de jövőre... mi lesz?
Hatosztályos gimibe is elmehetnék, de már lekéstem a felvételiről tehát már nem jelentkezhetek igazán...
Másik általános iskolába meg nem szeretnék elmenni, ez amúgyis a harmadik sulim: 4 évig jártam egy suliba, aztán 1 évig egy másikba és most itt vagyok...
Mit tegyek? A hetedikből vannak barátnőim, de az osztályból is kéne legalább egy olyan, akivel a szünetekben együtt lehetek, meg aki igaz barát...
Az eddigi iskoláimban se voltam igazán népszerű... alsóban volt 1 valaki de ő nem volt igaz barátom...
Mit tegyek, hogy jobban barátkozzanak velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!