Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért fizet ki rám tízezer...

Miért fizet ki rám tízezer forintot?

Figyelt kérdés
Hotelbe megyünk és fizeti az én jegyáramat is. Olyan zavarba ejtő.. :$ Meg se érdemlem.
2012. febr. 26. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:

párod? mert szeret

egy ismerős férfi? le akar fektetni

2012. febr. 26. 17:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Ismerős, de barát, és férfi. Régóta ismerjük egymást, és tudom hogy szeret, meg egyszer azt mondta bejövök neki, stb, mivel barátok vagyunk ezért nagyon nyílt a viszonyunk, ezért elmondja mit érez. És nem félek attól hogy le fektetne, csak nem értem hogy képes erre miattam, mikor még ott van neki a főiskola is, még a szülei "tartják el".
2012. febr. 26. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

A zavar miért fogadod el?

Pénzzel lekötelezhető vagy?

10 ezer forint?

Ennyibe kerülsz egy estére?

2012. febr. 26. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:

"nem értem hogy képes erre"

Nem érted.

Nem érted mert te igazan állsz hozzá, az ő története meg valahol sántít, és valójában nem az van amit mutat.

Valami más. vagy még noincs elég info a döntéshez.

Gyüjts információt! Akkor megérted!

2012. febr. 26. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem tudnánk ezen kívül találkozni úgy hogy ott is aludhassak. Azt mondja neki tökmindegy milyen rövid időre, csak az a fontos, hogy lásson... De ha nemet válaszolok, azt is elfogadja. 200 km-re élünk egymástól. Én nem szívesen mennék ilyen messze, csak azért hogy ott legyek 3 órát és már mehetnék is haza. Nekem nincs pénzem.

Múltkor ő jött fel ide hozzám, de nem együtt aludtunk, máshol aludt, és 3 napig volt.

2012. febr. 26. 17:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy képes valaki áldozatot hozni értem.
2012. febr. 26. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
hát szerelmes beléd és mindent megtesz hogy lásson ez egyértelmű
2012. febr. 26. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos szeret,és megérsz neki ennyit.Persze,hogy nem érdemled meg,a szeretet nem azért kapod mert megérdemled,hanem ,csak mert.Nem érdemből van.Ha van valakinek gyereke,akkor is kap karácsonyi ajándékot,ha rossz ,és miért?Mert szereti a szüleje.
2012. febr. 26. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!