Szerintetek milyen kép a gáz/nevetséges vagy unalmas amit a lányok tesznek fel magukról? Pl tükörben fényképezés stb
szerintetek ha valaki olyan képet tesz fel amin bajusz van felrajzolva az arcára mintha egy cica lenne az aranyos vagy gáz?
pl [link]
Attól függ, mennyi idős az illető. :)
Én 30 évesen röhejes lennék vele, de egy 6.-as farsangi maszknak tök jó. :)
Szerintem pont ilyen gáz a csücsörítős, tükörben pózolós saját magát fotózós, barátnővel tükörben pózolós.
15 éves kis lányok sörösüveggel cigivel pózolós, meg hasonlók.
Akkor már inkább a cica bajusz legyen.
Gáz: koszos tükörben pózolgatok,csücsörítős,pucsitós,kint van a fél csöcse, cigit fogom,piát fogom -> ezek közül az a gáz,mikor 'eldugják',hogy 'ne látszódjon' aztán meg írogatnak,hogy 'jajjj vedd le ezen látszódik,hogy ....tudod.xddd' na az ilyen gáz,szerintem.
Amúgy meg nem igazán izgat ,hogy ki milyen képet oszt meg a külvilággal addig amíg én nem vagyok rajta:d,mert általában az olyan képeken olyan a fejem,mint egy fogyatékosnak.15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!