Hogy fogadnátok új munkatársatokat? segitőkészen vagy
nem?
Figyelt kérdés
én kezdtem olyan mhelyen ahol a volt kollegano teljesen félrevezetett, mit hogyan csináljak
2012. febr. 26. 07:21
1/7 anonim válasza:
Egyértelműen segítőkészen, hisz mindannyian voltunk kezdők!De nekem már volt sajna olyan tapasztalatom, hogy az új emberke az első nap meg akarta nekem magyarázni, hogy az úgy nem jó. Na most az ilyennel nem foglalkoztam tovább,oldja meg úgy ahogy akarja, de félre nem vezetném az ilyet sem.
Nem lehet hogy félreértettél valamit, vagy elbeszéltetek egymás mellett.
2012. febr. 26. 07:26
2/7 anonim válasza:
Én megmondom őszintén már többször csalódtam új munkatársakban, volt, az elején tök normálisak voltak, aztán ahogy beilleszkedtek, elkezdtek lenézően viselkedni, áskálódni a többiek ellen, gusztustalan módon pletykálkodni, úgyhogy én megfogadtam, hogy ezentúl senkinek nem fogok segíteni.
2012. febr. 26. 07:26
3/7 anonim válasza:
Én mindenképpen segítőkészen várnék mindenkit.
Ha jól értem, a volt kolléganő tanított be téged arra, hogy mit hogyan csinálj.
Nem lehet, hogy azért csak "volt" mert nem tudta rendesen ellátni a feladatát? Lehet, hogy ennyire ostoba volt csupán, de nem volt rosszindulatú. Nem törvényszerű, hogy direkt akart ártani. Ha igen, akkor mielőtt a tőle tanultakat alkalmaznád, kérdezz rá előtte valakitől, hogy jó-e úgy.
2012. febr. 26. 07:32
4/7 anonim válasza:
Segítőkész lennék, nemcsak az új munkatárssal. Távol áll tőlem, hogy áskálódjak a másik ellen, vagy direktmód rossz viszonyt alakítsak ki. Abban az esetben ha ellenem történik ugyanez, füstölögnék, esetleg nem segítenék az illetőnek.
2012. febr. 26. 10:45
5/7 anonim válasza:
Természetesen segítőkészen, nemrég voltam én is kezdő, tudom, hogy milyen stresszes és nehéz dolog.
2012. febr. 26. 11:10
6/7 anonim válasza:
mindenképp segítőkész lennék, illetve az is szoktam lenni, főleg az után, hogy velem se bántak kesztyűskézzel amikor új helyen kezdtem!!
2012. febr. 26. 14:44
7/7 anonim válasza:
Én is segítőkész vagyok az újakkal. De olyat én is tapasztaltam már, hogy az újabb emberek egy idő múlva úgy tesznek, mintha időtlen idők óta ott dolgoznának és jobban tudnának mindent, mint a régiek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!