Miért bunkóznak itt egymással az emerek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 22:06
1/9 anonim válasza:
Na, ez egy jó kérdés, sajnos én sem tudom.
3/9 anonim válasza:
Valahol ki kell adni az elfojtott indulatokat.Itt arc és név nélkül lehet.A való életben kicsit nehezebb.Több bátorság kellene hozzá.
4/9 anonim válasza:
Aki arc és név nélkül teszi ezt, még gyávának is titulálható, nemhogy bunkónak.
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg emberekre gondolt, csak véletlenül kimaradt a b betű. A felgyülemlett feszültséget amúgy szerintem fizikai munkában (sport, fahasogatás, séta stb) lenne jobb levezetni, nem az embereken (sem neten, sem élőben).
6/9 anonim válasza:
Általában csak az intoleránsok bunkóznak és azok,akik nem tudnak érdemben hozzászólni egy adott kérdéshez.
7/9 anonim válasza:
Talan nem ertik meg azt, hogy ez a forum nem egy vita forum. TEhat egy ember segitseget, v agy a masik velemenyet akarja hallani, ezert feltesz egy kerdest, s itt jonnek a kulonbozo szemelyeknek a egyeni velemenyei, viszont itt mar elkezdodik a vita is, mivel sok valaszolo mar nem a feltett kerdesre koncentral, hanem arra, hogy a masik szemely mit irt? Itt pedig ha ez az iras szamara nem elfogadhato, akkor vitat indit el, tehat milyen ember az ilyen?
Tudatlan.
8/9 anonim válasza:
Bunkók vagytok.Mondjuk én is, de lécci ne mondjátok el senkinek.Talán a névtelenség miatt.Azok szoktak bunkón helyretenni másokat,akiket otthon,vagy munkahelyen leuralnak,és itt van egy hely, ahol ő mondhatja meg az őszintét(sokszor rosszúl).
9/9 anonim válasza:
Bunkó az nem szoktam lenni, viszont néha azon veszem észre magam (de ciki!:)), hogy az egóm beszél belőlem, pl valaki indít mondjuk egy olyan témát, hogy a barna haj ronda, vagy aki az állatokat szereti, az gyerekes, én meg magamra veszem, és sértődöttségemben beírok, hogy megvédjem magam. :D Pedig lehet valakinek ez a véleménye, ezt el kellene viselnem, de tényleg sokszor azon kapom magam, hogy a büszkeség vagy sértettség szól az írásomból. Milyen vicces tud lenni az emberi természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!