Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális ha 14 évesen utálom...

Normális ha 14 évesen utálom a körülöttem levőket és rühellem a zajt?

Figyelt kérdés

Még rengeteg időm van élni (...és mi van ha nem?...)-tudom pont.

De én így nem vagyok hajlandó élni, hogy mindenki körülöttem meg van zakkanva (esetleg én vagyok?): az emberek nem emberek-vadállatok. Kezdem úgy érezni, hogy az "emberiség" miatt egyszer megölöm magam; mert hogy minden osztálytársam, környeztemben élő embernek csak a külső számít, meg az hogy épp jól tanuljak, csak azért, hogy anyuci-apuci nehogy megvonja tőlem a netezést, és a sminkelést, na engem ez teljes mértékben felháborít. Nem kéne magamra vennem...

de ez, hogy nap mint nap azt élem át, hogy újabb és újabb fényképek itt és ott, ezzel és ezzel, így pucsítók, úgy pózolok, így tolom a "sz.rok" fejet, a duck face-m meg teljesen szánalmas...

meg ez a gyerekesség körülöttem (megeshet jómagam vagyok az)... neked szabad, akkor nekem miért nem? fel háborodnak a tanárokon, pedig szerintem van, hogy tök jogosan kérik az ellenőrzőt, meg az hogy visszapofáznak. Esküszöm, az ilyen dolgoktól már gyakran sírni, sőt hányni tudnék.

Kb 2 hónapja vagyok emiatt teljesen kiborulva, hogy az emberiség miért ilyen degenerált pattanás??? jó hogy nem szabad nyomogatni, de én esküszöm kinyomnám.

És... ez a megélhetetlenség, többek között itt Magyarországon...

Jaj és a zajra visszatérve... mostanában azt kívánom süket lennék, legalább 10 percre, hogy megtapasztaljam milyen is. Mert utálom a zajt-melegem lesz hirtelen, megfájdul a fejem, hányingerem lesz, és emiatt én magam is ordítani tudnék. Ezért szeretek magamba fordulni, és csöndben el lenni, mintsem társaságban. Amúgy is vagyok olyan önző, hogy magammal szeretek lenni. Most miért ne?

Lehet hogy ez kamaszkori mizéria, de kb 2 hónapja jöttem rá, hogy nekem ez a nagy bajom, már évek óta. (a társadalommal leginkább 1 éve, a zajjal meg már kiskorom óta bajom van).

Mit tudnék tenni, hogy elnyomjam az idiótaságot és a zajokat?

2012. febr. 25. 01:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más mint hogy magántanuló legyél, így talán nem áll majd fenn ez a probléma.
2012. febr. 26. 01:29
 12/15 A kérdező kommentje:
nem lehetek az, mert már úton vagyok afelé, hogy felvegyenek egy nagyon jó gimnáziumba... ahol elnéztem ugyan úgy megy egy két elnevelt egyed... de ha oda nem vesznek fel egy másik nagyon jó gimibe kerülnék, csak ott már egyre több az elneveltség... :/ meg amúgy is magántanulónak lenni... tanárt fogadni egy vagyok, vagy nagyon rosszul kéne teljesítenem, ami rányomhatja a pecsétjét az egész jövőmre. :/
2012. febr. 26. 01:46
 13/15 anonim válasza:
Mégis milyen jogon nézel le mindent és mindenkit?
2012. febr. 26. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, már mondtunk minden féle lehetőséget, de egyik sem jó. Neked kell eldöntened.
2012. febr. 27. 04:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem mindenkit nézek le, csak azokat akiket már egy jó ideje ismerek. És tudom, hogy nem ilyenek voltak, ha van valami bajuk, akkor ott sírnak hangosan az öltözőben, hogy "jaaaj, anyu apu meg vont a a netet", stb fontos problémák. Jó vágom, hogy lehet ennél nagyobb bajuk is, de milyen jogon hülyéznek le akkor ők engem, ha én csak szimplán felveszem az ő stílusukat, ahogy velem beszélnek? mert én ilyen vagyok: akikkel beszélek, azzal olyan hangnemben beszélek legtöbbször, mint ahogy velem beszélnek, és olyan stílusban, ha nagyon irritáló személykeről van szó.
2012. febr. 27. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!