Bundy212 kérdése:
VV Fecó vagy VV Attila fog nyerni a párbajon?
Figyelt kérdés
Én Fecónak drukkolok, de érdekelne mások véleménye is.2012. febr. 23. 23:20
3/10 anonim válasza:
Fecónak drukkolok... talán van esélye h nyer... TALÁN...
6/10 anonim válasza:
Egyértelműen Attila Fecó olyan hülye!!!!!!!!!!!!
és Fecónak nincs esélye .
7/10 anonim válasza:
fecó vezet, b*sszátok meg nyomjátok Attillára! 0691334455 Kód: 2
8/10 anonim válasza:
És szerinted miért mutatták meg,hogy ki van a fantomképek alatt? Csak mert ilyet szinte sose csinálnak. Csak azért,hogy a sok attila rajongó szavazzon ezerrel és dőljön a lé, szerintem tuti megfordul az állás, legalábbis remélem, hajrá Attila!
9/10 anonim válasza:
Gets nagyon remélem,hogy Attila megy vissza,és nem az a primitív Fecó...:/
10/10 anonim válasza:
Azt láttátok Angéla (Fecó nője) mennyire biztos volt abban, hogy Fecóé a több szavazat? Puffantak egy jó nagyot! :D
Nyilván direkt csinálta az RTL Klub a fantomképek felfedését, ilyet az előző szériában is néha-néha csináltak, ezzel befolyásolják a szavazatokat. Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, valóban Fecó vezetett-e még az elején vagy az is csak a show része volt??!!
Egyértelműen Attilának kell nyernie, millió oldalát megmutatta már, de nagy harc lesz a finálé Csabival, de hajrá Seherezádé!! :)
Inkább 1000 Attila, mint 1 Alekosz!! a tavalyi egy nagy fos volt vele :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!