Az olyan normális lányok mint én hol vannak? 21/L
Figyelt kérdés
Lassan már ott tartok, hogy nincs normális barátnőm, mert vagy kibeszélnek a hátam mögött, vagy pedig "elfelejtenek", mert nem megyek velük berúgni és pasizni. Nekem egy péntek esti berúgás és vad idegenekkel smárolás nem téma. Inkább a barátságos és sétálós, túrázós típus vagyok. Normális pasit akarok. És nem vagyok antiszociális.. A baj inkább ott van hogy azt érzem, én vagyok az egyedüli normális a környezetemben. Vagytok itt olyan lányok, akik normálisnak tartják magukat és hasonló cipőben vannak mint én? Korotok is írjátok ki légyszi. :) 21/L2012. febr. 23. 16:01
11/12 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. febr. 23. 20:35
12/12 anonim válasza:
Ez van velem is! Más barátnőmet csak az alkohol, cigi, bulik és a pasizás érdekli. Engem ezek hidegen hagynak. Jó, mondjuk örülnék ha lenne barátom de normális legyen. Hogy nem mindig azon jár az esze, nem iszik, cigizik meg ilyesmi.
Bár még ráérek szerintem a fiúzással. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!