Az olyan normális lányok mint én hol vannak? 21/L
Én 20 éves vagyok, a többi stimmel. kb 16-17 éves koromig minden rendben volt a barátaimmal meg Velem, utána elkezdtek minden hétvégén berúgni, ami nem az én világom. Elmentem dolgozni, és visszahallottam, hogy milyen nagyra vagyok magammal és társaik.
Sajnálom, hogy elveszítettem őket, de teljesen ellenkező irányba mentünk el. :)
van ez így :)
Én akkor nagyon szerencsés vagyok!!!! Itthon van 3 barátnőm, akik hozzám hasonlóak. A fősuliról van 4 barátnőm, akik szintén hasonlóak. És a koleszból is van két lány. Szóval én el vagyok látva. :)
Egyébként ezekkel a lányokkal hittanon, templomban barátkoztam össze anno. Ők már nem járnak templomba, de azért látni az értékrendjükön, hogy nincs idióta felfogásuk.
Utolsó vagyok.
Én a magam részéről vallásos vagyok, és a főiskolás barátnőim is azok. Gyakorló katolikusok. De persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy nálunk az a buli, ha beülünk a templomba imádkozni. :) Mi is szeretünk hülyülni, és még időnként buliba is megyünk (úgy 2 havonta) ahol aztán cseppet felöntünk a garatra, de persze a mértékletesség mindig a szemünk előtt van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!