Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezért engem lefognak törölni...

Ezért engem lefognak törölni FB-ről?

Figyelt kérdés

Csináltam egy F1-es fan oldalt, és mivel jobb nevet nem tudtam kitalálni, odaírtam,hogy Official, most mindenki azt hiszi h én vagyok az a személy, átnevezni meg már nem lehet,mert 1700 lájkja van.... szval itt előfordulhat, mivel egy híres embernek "adom ki magam" ( am nem ,csak azt hiszik), akkor engem is törölhetnek? mert már tök mind1, mivel változtatni nem tudok rajta, kiírni meg hiába írnám ki,hogy fan oldal, akkor a fele dislikeolná, meg nem is lenne értelme...szerintem nem is jelentgetik az oldalam, csak parázok ettől.... pedig nem állt szándékomban másnak kiadni magam... csak egyszerűen így alakult,az official mindenkit megtévesztett, pedig a bemutatkozásban leírtam,hogy fan oldal...:)

Tehát ha letörölnék az oldalam, vagy letiltanák,akkor a profilomat is letörlik?

2012. febr. 22. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hinném maximum felfüggesztenek egy időre, de amúgy is mennyi ideig tart csinálni egy másik profilt...

De nem tudom mit hittél, Official ugye azt jelenti, hogy hivatalos...

2012. febr. 22. 21:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy azt jelenti, csak jobbat nem tudtam kitalálni,az összes név foglalt volt...egyébként ha jelentgetnek egy oldalt,csak akkor törlik,nem? Csak ez most olyan,ha engem feljelent a Vodafone McLaren Mercedes,akkor egyből törlik az oldalam, és az a kérdésem,hogy a profilomat fogják-e? Mert sok olyan ember van aki pl az Apollo 23-nak csinált fan oldalt,elkezdtük őket jelentgetni, és törölték őket,de a profilt nem.Csak ez most más eset,mert világhírességről van szó.
2012. febr. 22. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!