Ti le szoktátok tagadni hogy jártok erre az oldalra? Ki
szoktátok törölni az előzmények közül?
Figyelt kérdés
Én mindig, és csak inkognitóablakban használom, bár ez a saját gépem, de akkor is. Nehogy a párom megtudja.
2012. febr. 20. 14:19
1/10 anonim válasza:
Én a húgommal és az anyukámmal használok közös gépet, előttük nem titkolom hogy ide írkálok, ők is ismerik, a húgom használja is. Szóval nem szoktam kitörölni. :)
2012. febr. 20. 14:29
2/10 anonim válasza:
Én nem szoktam letagadni, de nem szeretem, ha látják, hogy írok ki ide egy kérdést, szerintem a családom még nem is tudja, hogy kérdéseket én is teszek fel ide, meg hogy válaszolok. De mindig ezt olvasok, ha unatkozok. Az előzményekből sem szoktam kitörölni, mert ezen a gépen külön fiókok vannak, ha bekapcsoljuk a gépet, be kell jelentkezni (jelszóval) a megfelelő fiókba. Van külön vendégeknek is fiókunk a gépen. Szóval az előzményekből nem kell törölni.
Mi az a "inkognitóablak"?
2012. febr. 20. 14:30
3/10 anonim válasza:
Nem szeretek sumákolni, mert ha titkolnám és kiderülne, joggal kérdezhetné, hogy mit titkolok. Ha úgy érezném, hogy titkolnom kell, akkor már baj van a lelkiismeretemmel. Régen az msn-ezért vittem túlzásba és abból már tényleg balhék voltak, főleg mikor már letagadtam. Soha többet nem csinálok ilyent, ha látnám, hogy a páromat zavarja a gyk-zás abba hagynám. Szerintem te se titkold, nincs ebben semmi rossz, ez nem ismerkedős oldal, hogy oka legyen féltékenységre. Nyugodtan megmondhatod neki, hogy szeretsz segíteni embereknek és ezt itt megteheted egy egy hasznos válasz formájában, ráadásul te is sokat tanulsz belőle.
2012. febr. 20. 14:31
4/10 A kérdező kommentje:
Az inkognitóablak a google chrome böngészőbe van és olyan h amit ott nézel azt nem menti el az előzményekben :) tehát nem marad nyoma.
egyébként én sem azt "szégyellem" hogy válaszolok, vagy olvasom a GYK-t hanem inkább nem akarom, hogy lássa a kérdéseket, amiket felteszek :)
Általában minden este mikor elalszik én feljövök 1-2 órára.. Multkor felébred és kérdezte mit csinálok 8 látta, mert háttal ülök neki, rálát a laptopra, csak annyit mondtam neki, hogy olvasok.
2012. febr. 20. 14:36
5/10 anonim válasza:
Ha párom lenne nem tudom titkolnám e, valószínűleg nem.
De a család előtt igen.
2012. febr. 20. 14:58
6/10 anonim válasza:
Én nem titkolom senki előtt.A családomat nem érdekli ez az oldal,szerencsére,amúgy is sok ezer ilyen olyan családi kérdésből úgysem tudnák kihámozni azt,amelyiket én írtam volna,mert sok egyforma van:)
2012. febr. 20. 15:03
7/10 anonim válasza:
Én második válaszoló vagyok, csak azért titkolom, mert nem szeretem, ha nézik, hogy mit írok. Nem tudom, de én ilyen vagyok, ha látják, hogy fogalmazok valamit, nem tudom... valahogy nem jó. Amúgy nem teljesen vagyok titokban mondom.
2012. febr. 20. 15:10
8/10 anonim válasza:
Én meg az 5.
Alapvetően én se szeretem ha látják/nézik mit írok, amúgy is kutakodósak.
Ennél az oldalnál ott van pluszban h nagyon vallásosak, én meg nem, ezért nem lenne szerencsés ha látnák h a valláskritikába mit írok.
2012. febr. 20. 15:13
9/10 anonim válasza:
3. voltam. Ha olyan kérdés merül fel bennem, amit a saját anyámnak sem tennék fel, inkább rákeresek, hátha már valaki témázott róla itt korábban. Én amúgy a férjemnek el szoktam mesélni néha, hogy milyen kérdések vannak, főleg ha vicces :-) viszont az nem nagyon szereti a kérdést teszek fel. Olyankor rám szól, hogy minek kérdezek ilyeneket.
2012. febr. 20. 15:19
10/10 anonim válasza:
Nem. Nem szégyellem sem a kérdéseimet, sem a válaszaimat, sem azt, hogy ide járok. Ha találok 1-1 idióta vagy vicces kérdést, mindig megmutatom a barátomnak, hadd nevessen ő is egyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!