Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen a megítélése annak,...

Milyen a megítélése annak, aki egy vándorcirkuszba dolgozik,20 éves srác?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 00:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó a könyv,kb ilyen is,ahogy írta,de én azt akartam kérdezni,hogy miért néznek le sok helyen,amikor szóbakerül,hogy cirkuszban dolgozok,sokszor volt rá példa,pedig attól hogy lakókocsiban éltem,még volt fürdőszobámB(nem voltam sem büdös,sem koszos,csúnyának sem mondanám magamB)csak leszólnak mer te cirkuszos vagy,akkor biztos tróger vagy...oké hogy nomád törzsi csoport,de ez azért:(
2012. febr. 21. 01:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézd, a gond azokkal van, akiknek ilyen korlátolt a felfogóképességük. Nem bírják elképzelni, hogy attól, hogy neked nem olyan munkád van, ami manapság menő, attól még lehetsz te is normális ember. Sőt! Szerintem egyenesen sértené őket, ha kiderülne számukra, hogy te esetleg jobban élvezed az életet, mint ők és a példaképeik.

Miért néznek le? Szerinted? Mert nem értenek. Mert mindenhonnan azt hallják, látják, hogy mi a megbecsült/divatos/jól kereső/stb szakma és ez az alap náluk. Minden egyéb meg... meghaladja a képzelőerejüket, de még a józan eszüket is, merthogy azt manapság sokan igen ritkán használják.

2012. febr. 21. 09:59
 13/16 anonim válasza:
:))) dejo, melyik cirkuszban dolgoztal ? en is szeretnek csatlakozni egy vandorcirkuszhoz, nem adnad meg az emailed es valaszolnal par kerdesemre? :) egyebkent 20/L
2013. szept. 15. 18:14
 14/16 mr19990517 válasza:
Sziasztok.Én vérbeli cirkuszos vagyok.Itt születtem itt élek 14 éve igen lakókocsiban imádok itt élni szeretem ezt a világot teljesen más mint hogyha egy paraszt vetné a földet.Ugye mint mondtátok lenézitek a munkát annak kívánom hogy nyomjon le a torkán egy dekopír fűrészt bekapcsolva.igen amúgy lehetne álom munka is mert megválogatjuk kiket veszünk fel.Egyépként van 2 féle "cirluszban élő" van a artista akinek nem kell sokmindent csinálnia meg van a sátor építő általába ők csinálják a sokk munkát de ki lehet bírni.Remélem még él a kérdés 14/f.
2013. okt. 12. 23:20
 15/16 anonim válasza:

uuur isten ne is mondd irigyellek, tuti kiraly lehet ott melozni ez hulyeseg h cig.nyelet meg nem furdenek... van vizesblokk.. szal aki ezt mondja rohogd jol ki :D

most voltam 2 napot ott egy baratomat latogattam meg, es imadtaaaam :) o satorepitos, de meg az o munkaja is nagyon tetszik(jo nem a satorepiteses resze)hanem hogy eloadasnal segitenek, meg ilynek, nagyon szerencses vagy h ilyen helyen dolgozhatsz :):):):):):):):)megkerdezhetem melyik cirkusznal voltál?

2013. okt. 15. 18:25
 16/16 mr19990517 válasza:
Mindenünk van víz,gáz,villany.Ha tőlem kérdeztet hogy melyik cirkuszba akkor Barley(Egy Német cirkusz neten nem találod meg)de nem ott dolgozok hanem a miénk.
2013. dec. 26. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!