Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segítség! Általános iskolás...

Segítség! Általános iskolás osztálytalálkozó, vagy a párom?

Figyelt kérdés

Szívesen elmennék az osztálytalálkozónkra is, még ha tudom is, hogy "kinek a lova nagyobb" monológokra számíthatok, egyszerűen már 10 éve is ilyenek voltunk/voltak jó néhányan, mostanra csak még jobban kijött mindenkinek ezen énje, akikről tudok/hallok, illetve akikkel tartom a kapcsolatot. Én nem vagyok ilyen, nem szeretek felvágni. Úgy érzem egyelőre nem igen tudok mit felmutatni, bár amit feltudok, arra büszke vagyok, hiszen mindent önerőből értem el, valahogy mégsem vagyok kíváncsi a nagyzolásokra, mert tudom, hogy ilyenkor mindig mindenki igyekszik jó fényt vetni magára, akár kicsit turbózva is a sztorikat. Mindezek ellenére azért még is bennem van, hogy megnézném mi lett a többiekkel.

Másrészt ott van a párom, akivel már 4 hete nem fogok akkor találkozni, illetve ha kihagyom ezt az alkalmat, akkor újabb 2 hétig nem tudnánk találkozni megint. (egyhuzamban 6 hét, ami azért rengeteg és már így is alig bírom) Ez most sajnos így nagyon vacakul jött össze, de az elfoglaltságok miatt így alakult. Iszonyatosan hiányzik és szeretnék már vele lenni pár napot kettesben, nyugiban, mégsem tudok jó/nyugodt szívvel dönteni. Legszívesebben ketté szakadnék, de nem tudok. 300 km-s távolságról van szó, ha péntek este van az osztálytalálkozó, szombaton már nem igazán éri meg elutaznom a páromhoz azért, hogy vasárnap délben indulhassak haza (egyébként csütörtök reggel indulhatnék). :( Bármilyen pro és kontra érvet elfogadok, hogy ti melyiket választanátok és miért. Bármi ami segíthet, hogy billenjen valamerre a mérleg.

2012. febr. 19. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:

"szombaton már nem igazán éri meg elutaznom a páromhoz azért, hogy vasárnap délben indulhassak haza"

Szerintem ha nem érné meg neked, hogy lásd, ha csak ennyire is akkor ne menj el az osztálytalálkozóra és bánd meg.

Szerintem simán elmehetsz mind két helyre...

Tudom milyen a távkapcsolat és mennyire nehéz az, hogy ott vagy szinte egy napig se és el kell jönnöd...Nálunk 400 km volt a távolság...és kell az ilyen is...Szerintem menj el! És jobb mintha valamelyikről lemondasz...:)

2012. febr. 19. 22:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem távkapcsolatról van szó. A párommal egy helyen élünk gyakorlatilag, csak neki most olyan családi problémái akadtak, hogy haza kellett utaznia, így ő oda van kötve én meg ide. Nemtudom meddig fog ez így menni, de iszonyatosan nehezen bírom, hogy ennyit van tőlem távol és bár igen, iszonyatosan szeretnék vele lenni, egy együtt töltött nap tudom, hogy bennem csak iszonyatos elkeseredést váltana ki és nem a várva várt feltöltődést. Nehéz ezt megmagyarázni. A lényeg, hogy 4 nap helyett 1 igen elkeserítően hangzik és nem tudom megérné-e ezt odaadni egy 2 órás találkáért a "múlttal", olyan emberekkel, akiknek nagyrészével egyáltalán nem tartom a kapcsolatot, mert nem akarom. Egyik helyre a kíváncsiság hajt, a másikra a szívem, nem tudom mi lesz még.
2012. febr. 19. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én a páromhoz mennék! A többiekre ha annyira nem vagy kíváncsi akkor minek mennél? Akire kíváncsi vagy azzal mebeszélhetnéd, hogy ekkor, vagy akkor találkozzatok egy kicsit beszélgetni, vagy e-mailezni, akire meg nem vagy kíváncsi az meg akkor sem fog sok vizet zavarni, ha elmész, vagy nem mész.

Nekem az életem párja fontosabb olyan embereknél, akik a multam, a régi osztálytársaim, velük nincs közös életem. Ha kíváncsi vagyok rájuk majd megkeresem őket, ma már könnyen megtehetem, (iwiw, facebook).

Én voltam a 10 éves találkozón, mindenki csak játszotta az eszét. Elkértük egymás telefonszámát, azóta sem hívtuk fel egymást. Egy két emberrel néha leveleztem, aztán már nem írtunk egymásnak. Mindenki éli az életét.

Döntds el melyik a fontosabb. Szerintem egyszerű!

Elnézést, ha nyersnek tűntem.

2012. febr. 19. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát én az osztálytalálkozóra mennék, mert az olyan pótolhatatlan élmény..mondjuk én simán elutaznék szombat hajnalban a páromhoz..:D
2012. febr. 20. 01:32
 5/10 anonim válasza:

Nem tudom,de szerintem egy nyolcadikos osztálytalálkozó értelmetlen,14évesen az emberek nem szoknak érzelmileg annyira össze,ráadásul akik ugye más -más iskolába kerülnek,el is távolodnak.

Tedd fel magadnak a kérdést:egy olyan osztálytalálkozó,ahol olyan emberekkel leszel,akiknek csak az emlékét ismered(a régi énjét),vagy a párod,akit viszont(feltételezem)valóban szeretsz?

Szerintem a párodat válaszd,a régi osztálytársakkal máskor is tudsz beszélni/találkozni.

2012. febr. 21. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a te helyedben a páromat választanám. Többek között azért is, mert ha gondjai vannak, akkor talán az ottléted is segíthet. Vagy talán csak az a tudat, hogy neked ő fontosabb, biztosan megerősíti a kapcsolatotokat.
2012. febr. 22. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem válaszd a párodat! Ha úgyse kedveled őket, akkor fölösleges elmenni és tenni a szépet egymásnak. Majd megkérdezed olyantól, akivel tartod a kapcsolatot, hogy mi van a többiekkel, biztos el fogja mondani. :)
2012. febr. 22. 20:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy döntöttem nem megyek el az osztálytalálkozóra. Kiderült, hogy pár ember nem is lesz ott, akikkel én anno jóban voltam és kíváncsibb lennék rájuk, így jobb döntésnek találom, hogy inkább a páromhoz menjek. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 24. 14:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg csak tegnap jöttem rá, hogy pont arra a hétvégére esik az évfordulónk is, így ez igen nagy löketet adott, hogy melyik programot is válasszam. :)
2012. febr. 24. 21:47
 10/10 anonim válasza:
Gondolom azóta már szétmentetek és a tavalyi osztálytalálkozón már ott voltál:D
2018. júl. 4. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!