Más is lakik ilyen szar városban?
jó, én meg olyan országban lakom, ahol az emberek b...nak kivinni a szemetet és halmokban gyűlik az utcán, eldobálják rendre, retkes a foguk meg a kezük meg a lábuk, a saját szemetükben fetrengenek - és azt mondják hogy a fehér meg az európai ember koszos.
viszont itt nincs hó haha:D
amúgy a havat Bp-n gazdag kerületekben takarítják fel először. gondolom Külvárosokat tekintve is, pl Budakeszin tuti, Csepelen már kevésbé hamar stb. Nem fair, de így szokták.
A város olyan amilyenné a lakó teszik.
Ha szar a város, ahogy írod akkor gondolkozz el az első mondaton!
Előttünk a járda mindig el van takarítva. A szomszéddal felváltva megoldjuk mindkettőnk előtt. Pedig mellékutca.
Na nehogy már én seperjem el mások előtt is a havat, mikor náluk is el van, csak a kerítésen belül. Kínt meg b*sznak!
Kedves kérdező!
Ha én debil vagyok (MENSA tag létemre!) akkor számodra nincs miről írni!
Ha tényleg okos lennél, akkor nem kérkednél vele. Úgyhogy minden vagy te csak intelligens nem!
(Főleg úgy, hogy még a kérdést sem vagy képes felfogni!)
Bár lehet hogy nincsen másod csak az IQ-számod, ezért vagy annyira oda vele. Mondani mondhatsz bármit. Vagy autista vagy?
Bárki megértené, hogy alapvető elvárás az, ha én eltakarítom a havat a házunk előtti járdán, akkor más is tegye meg. Ahol meg sokan járnak ott meg még jobban figyeljenek erre AZ OTT LAKÓK!
Mellesleg mindenhol önkormányzati rendelet kötelezi erre a polgárokat!
Úgyhogy el mész te a francba azzal a kijelentéseddel hogy a város olyan amilyenné a lakó teszik!
(Talán lakóK! Nem csak egy ember lakja a településeket! Te remete!)
Ez az oldal is olyan amilyenné az ilyen debilek mint anizotropikus és társaik teszik! SZAR!
A 68%-os is valami lángész lehet. Pestnél csak 15 centi hó esett. Te valahol a világ végén lakhatsz. Menj törd fel a jeget a megállóban, ha neked ettől színes a napod! (Hogy a busz társaság helyett ingyen takarítod el a havat)
Én inkább kocsival indultam ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!