Ti megszoktatok kérni valakit hogy lájkolja a képeidet vagy kommenteljen?
Én nem szoktam. De szoktam kapni üzeneteket,hogy 'pls lájkold a képem,visszamegy" meg ilyesféléket.
Nekem pl a profilképet lájkoltál 70-en valahányan,senkit nem kértem meg.
Szerintem azért lett ennyi,mert: 1.szünet volt,este és nagyon rossz idő,szóval gondolom a többség facebookozott és unatkozott,jobb dolga sem volt.
2. régóta nem volt kint profilképem és talán ezért is.
nekem reteksok ismerősöm van facebookon, ahhoz képest, amennyivel konkrétan beszélgetni szoktam, meg érintkezni. soha nem kértem senkit, hogy kommenteljen, vagy lájkoljon, mert nekem nem ez számít :D
egyébként a sok lájkos, kommentes, azaz látszólag "népszerű" embereknél elég gyakori, hogy 1, lányok, és elég fura képeket tesznek föl mindenféle belátással 2, mindenkivel "nagyon jóban vannak", túl vannak sztárolva, de igazából veszettül nincsenek barátaik, csak felraknak egy képet és mindenkinek írnak, hogy lájkolja. mert ettől érzik magukat menőnek. szomorú.
Én 15 éves vagyok,lány és olyan 400 ismerősöm van (ezek közül tényleg ismerek mindenkit,mert nagyon sokat költözünk meg anya által is sok ismerősöm lett)
Ja és nem ilyen 'szétesek úgy pózolok' stílusú képem van.
De van egy ismerősöm akinek több,mint 200 lájkja van ,de kint van mindene..szó szerint.
És van szintúgy egy ismerősöm akinek minden képét minimum 200-an lájkolják,nem pózol,de nagyon szép lány és azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!