Babátokat fürdésnél megszoktátok fordítani? Nem olyan piszkos hogy a hátát megkelljen sikálni. Elég ha beleér avízbe nem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 19:02
1/7 anonim válasza:
Szerintem annyira nem kell megsikálni.
Elég ha bevizezed a hátát a kezeddel és végig simítod rajta.
3/7 anonim válasza:
Én meg szoktam fordítani,de nem azért mert piszkos a háta v h megmossam:)
4/7 anonim válasza:
Hát azért a fenekét is megmosom, és ahhoz azért csak megfordítom!És szeret is hason is lubickolni kicsit..
5/7 anonim válasza:
Én az első pillanattól megfordítottam. Én mindig megmostam a hátát is hiába nem koszos, ha már fürdünk fürödjünk rendesen :)
6/7 anonim válasza:
Én egyelőre nem fordítom meg (6 hós, még nem ül), hanem alányúlok, úgy dörzsölöm meg finoman.
7/7 anonim válasza:
Mindig mndegyiket megforditottam és megmostam a hátát, fenekét. Egy mozdulat, egyszerű, a védőnő megmutatja, hogyan tartsad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!