Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a haverod barátnőjével...

Ha a haverod barátnőjével először találkozol, beszélgetsz, egyből jelölnéd a facebook-on?

Figyelt kérdés
Vacillálok, mert nem tolakodás lenne? Nekem illene jelölni nem, vagy ha többször találkozunk akkor illik?
2012. febr. 10. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy adódik, hogy jól elbeszélgetünk jelölném (valószínűleg akkor már beszéd közben szóba jönne, hogy fönt van-e és én fönt vagyok-e); ha csak pár szót váltanánk, akkor nem.
2012. febr. 10. 23:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát személyes dolgokról nem beszéltünk még, de olyan fél órát biztos.
2012. febr. 11. 00:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Minek egyáltalán neked jelölni?

Hadd jelöljön ő ha akar.

2012. febr. 11. 02:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet Ő is arra vár hogy jelöljem:)
2012. febr. 11. 03:33
 5/8 anonim ***** válasza:

kár ezen ennyit s.arkodnod

bejelölöd, ha visszajelöl visszajelöl, ha nem akkor nem

2012. febr. 11. 04:39
 6/8 anonim ***** válasza:

'Lehet Ő is arra vár hogy jelöljem:)'

Ez úgy hangzik,mintha bejönne neked!!

Egyébként nem hiszem,hogy 1. összefutás után be kéne jelölnöd a HAVEROD barátnőjét!

2012. febr. 11. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nálad egy találkozás után valaki barátnak számít, akkor jelöld nyugodtan, mindenesetre elég furcsának találom...
2012. febr. 11. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Felesleges.

Azért mert egyszer beszéltél vele még nem kell bejelölnöd.

Egyáltalán mi változik akkor ha bejelölöd? Jobban kedvel majd? Jobban fog ismerni? vagy akkor lesz csak hivatalosan az ismerősöd?

Nekem ismerősöm a haverom barátnője de nem tudom ki jelölt be kit. Azt se tudom hogy volt e akkor facebookom amikor megismertem. Ha nem találkoznék vele szinte soha akkor én nem jelöltem volna be de mivel velük és még egy másik haverunkkal el szoktunk menni bulizni, pókerezni, stb ezért célszerű mert fb-n beszéljük meg hogy mikor és hol találkozunk, mit csinálunk hétvégén.

2012. febr. 11. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!