Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha egy...

Szerintetek gáz, ha egy 20éves srácnak nincsen jogosítványa? és a barátnőjével akárhová mennek buszoznak meg stb, nem kocsikáznak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 10:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Nem minden magyar család van olyan helyzetben, hogy ezt finanszírozza egy fiatalnak.
2010. dec. 4. 10:45
 2/17 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz. Amennyi pénzbe ma egy jogosítvány kerül, nem csoda, ha van, akinek nincsen meg korán. Olyan is van, aki egyszerűen nem is akar még 20 évesen. Semmi gond egyikkel sem.

Én ha szeretek valakit, tök mindegy, hogy busszal megyek el vele egy programra, vagy kocsival. Hogy vele mehetek, az a lényeg. L/23

2010. dec. 4. 10:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

az én barátom 19 (én 17)

és neki sincs és egyáltalán nem baj

mi is buszozunk:)

2010. dec. 4. 10:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt barátomnak sem volt, pedig ő 24. Semmiben nem akadályozott minket, ahova akartunk elmentünk vonattal/ busszal/ gyalog/ stoppal. A mostani barátomnak van, de ez nem jelent számomra semmi pluszt.
2010. dec. 4. 10:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Nekem sincs, pedig én 23 vagyok. Nekem ezt nem tudták volna kifizetni a szüleim, örülök, hogy annak idején a nyelvvizsgámra összekaparták a pénzt, hogy normális suliba vegyenek fel. Majd megcsinálom, ha lesz mit vezetnem. :)
2010. dec. 4. 10:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, egyáltalán nem gáz, ha a másik fél /barátnő/ szeret, akkor Téged szeret és nem az autódat, mert ha csak akkor szeretne,ha autód lenne, akkor az már rég nem szerelem. Amúgy meg a buszon sokkal jobban egymásra tudtok figyelni, mint pl, ha vezetnél.
2010. dec. 4. 10:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
10:59: osztom a véleményed, a volt barátommal mindig végigcsókolóztuk vagy beszélgettük az utat a buszon, most meg ülünk kussba a kocsiban, és hallgatjuk a rádiót:D
2010. dec. 4. 11:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se gáz. Mondjuk nálunk gimiben az osztályban szinte mindenki lerakta amint lehetett. Ha ügyes vagy 150k alatt le lehet tenni, bár még ez is rohadt drága...
2010. dec. 4. 11:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem gáz. :)
2010. dec. 4. 12:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz. Nekem 23 évesen lett meg, autónk úgyse volt, sosem éreztem a hátrányát.
2010. dec. 4. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!