Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha egy...

Szerintetek gáz, ha egy 20éves srácnak nincsen jogosítványa? és a barátnőjével akárhová mennek buszoznak meg stb, nem kocsikáznak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 10:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?? Én is 20 vagyok,a szüleimtől nem várom el,hogy ezt finanszirozzák,másrészt amig nem tudok magamnak venni és fenttartani egy autót,addig nem látom sok értelmét a jogsitványnak. Maximum havonta 2* elmennék vele bevásárolni,nincs sok értelme.Inkább gyüjtöm a pénzem arra,hogy elkezdhessem a saját önálló életem. Ez sokkal fontosabb nekem mint a jogsi.
2010. dec. 4. 12:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az. Előttem már páran leírták mi a lényeg. Nekem sincs jogsim, nem is igazán vágyom rá. Egyszer azért leteszem, hogy ha kell akkor legyen.
2010. dec. 4. 12:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem sincs és nem érzem gáznak. Igazság szerint nincs is szükségem autóra.
2010. dec. 4. 12:45
 14/17 anonim válasza:
nem gáz
2010. dec. 4. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz,nem lehet mindenkinek pénze erre ilyen fiatalon.Én 22 éves vagyok és nincs jogsim,többször gyüjtöttem már rá,de mindig elment a pénz sürgősebb,fontosabb dologra.pl segitenem kellett otthon.
2010. dec. 4. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Párom 27(F) és neki sincs. Nem érdekel különösképp, szerintem nincs ebben semmi lenézendő. Mi is buszozunk, sőt, Volán buszozunk is, mert nem budapesti. (ráadásul elég sok éve együtt vagyunk, szóval idővel se változtam meg, hogy kocsi kell a "seggem alá")

21/L

2010. dec. 4. 18:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi gáz. Igaz, én lány vagyok, de 23 évesen sincs jogsim, mert nem tudom kifizetni, és a szüleim sem. Ha valakinek nincs kerete rá, hogy jogsit szerezzen, akkor nincs, nyilván fontosabb dolgokra kell a pénz. Buszozni meg mióta szégyen?
2010. dec. 4. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!