Miért nem lehet lerázni? Hogyan lehetne mégis?
van egy gyerek, haverjaim közt 10ből 3 utálja, 5 elviseli, 1et nemérdekel, és csak 1 kiváncsi rá..
egy k***ög, *mezőgazdasági munkás*, tiszteletlen, bunkó a gyerek.. de mindenhol ottvan.. mindenkit szivat akit tud kb..
lerázni nem nagyon lehet mert mindenhol ottvan.. + többen vannak akik elviselik, szal akik utálják is inkább elviselik :) na mind1..
az a baj a gyerekkel hogy nem normális szegény.. nem gondol bele semmibe... ellök a füvön.. 30.000 forintos gatyámba stb...
Talán ti nézitek le őt.A mezőgazdasági munka nem szégyen,és 30.000.- Ft-os gatya sem jelenti azt,hogy kölönb vagy nála,legfeljebb azt,hogy a szüleidnek sok a pénze.
Ha pedig tényleg fogyatékos,akkor csak sajnálni lehet,nem pedig k...gnek tartani.
ne rajtam nyavajogjatok már :D
-paraszt a gyerek nem mezőgazdasági munkás..
-nem fogyatékos, szimplán hülye.. semmi genetikai baja nincsen..
-alapból köcsög.. ha bír valakit ha nem szivatja...
-nem az a baj hogy ellökött a füvön.. hanem hogy egy rohadt farmerom volt ami kényelmes is, amit szülinapomra kaptam.. mert magamtól nem költenék ennyit ruhára..
-nem én vagyok a nagyképű.. neki vannak állítása szerint csak retros meg springfield -es ruhái..
légyszi ne azon hisztizzetek már hogy nagyképű vagyok mert pont nem.. és ne is azon hogy mennyi pénzem van, mert pont nem
meg próbáltam... alapvetően nagyon megbocsátó tipus vagyok.. sok kisebb bosszuságot okozott ez a gyerek nekem, mégsem tudom nagyon haragudni csak egy ideig..
az a baj, hogy irritáló már, hogy kb mindenkit zavar milyen a viselkedése, de senki se küldi el melegebb éghajlatra, és én sem szeretnék az lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!