Budapest VIII. kerület?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a kerületről? Vidéki vagyok, de lehet hogy hamarosan Pestre költözöm ebbe a kerületbe. Sok rosszat hallottam róla. 30 éves nő vagyok, és azt szeretném megtudni, hogy tényleg veszélyes kerület?2012. febr. 10. 08:17
1/3 anonim válasza:
Lassan kezd átalakulni, de elég vicces mert egy új ház mellett ahol aránylag normális emberek laknak ,ott egy ezeréves régi gettótömb teli cigánnyal .Szóval van még gond bőven. Ha összespanolsz a helyi rosszarcúakkal akkor nem szoktak bántani, de mindet nem ismerheted.
2/3 anonim válasza:
Annyi meg annyi ilyen kérdés van már. Miért nem olvasod vissza őket?
Szóval, én VIII. kerületi lakos vagyok, férjjel, kisgyermekkel. Bizony nem rózsás a helyzet a kerületben, noha az utóbbi években sokat fejlődött. Sajnos a cigányokkal meg kell tanulni együtt élni, mert ők nem teszik. Van néhány alapszabály, amit be kell tartani velük kapcsolatban és akkor nincs gond. Meg persze az sem mindegy, a kerület mely részére költöznél. Vannak helyek, ahová akkor sem szabad, ha ingyen adnak ott lakást. Viszont például a Palotanegyed klassz hely.
Ha van konkrét elképzelésed, hogy mely utcák környékén néznél lakást, szívesen segítek, hogy érdemes-e...
De ne ijedj meg, azért élhető a kerület.
3/3 anonim válasza:
vannak biztonságosabb részei. én csak iskolába járok oda, de azon a környéken vannak egyetemek, a nemzeti múzeum, a szabó ervin könyvtár, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!