A melankolikus személyiségtipusu embereket általában unalmasnak találják?
A melankolikuson nem az állandóan szomorú, depressziós embert értem, hanem merengő, ábrándozó, elgondolkozó, mélyérzésű stb. Ez is változik az ember élete során?
" Onnantól kezdve leszel izgalmas, hogy megmered tenni azt, amit melankóliádban elképzelsz."
Ez nagyon tetszik. :)
Földényi F. László: Melankólia
Szerezd meg..olvasd el. Ismerd meg a melankolikus személyiségtípust. Annyira izgalmas, hogy leesik az állad.
A legjobb akarattal ajánlom olvasmánynak.
Én is szeretettel ajánlok figyelmedbe egy könyvet. Florance Littauer: Személyiségünk rejtett tartalékai
Nagyszerű olvasmány, olvasd el!
szerintem mondhatjuk, hogy általában unalmasnak találják a melankolikust. persze vannak kivételek, és mivel semelyik személyiségtípus sem csak önmagában, teljesen "tisztán" van jelen valakiben, így nem lehet azt mondani, hogy mindenki minden melankolikust unalmasnak tart. de sok ilyen van. melankolikus a melankolikust ezáltal jobban megérti, és kevésbé unja.
egy melankolikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!