Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a munkatársaima...

Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, főzés, ki mit csinál)

Figyelt kérdés
Gyárban dolgozom, és unom ezt hallgatni is. Egész nap megy a sajnálkozás, hogy ki hogyan, miért halt meg, miért beteg, kinek mi fáj, mi volt a híradóban, ki mit csinált. Megy a pletyka ezerrel, ami mind más életével foglalkozik. Még a fiatalabb csaj is ilyen, nem csak az 50 éves. Ketten jól megvagyunk, vannak közös témáink, de ezeket unjuk. Miattuk volt egy balhé, ami miatt egy normális, intelligens csaj leszámolt, mert nem tetszett nekik, hogy mi jól elvoltunk és nem más dolgáról beszéltünk, ezért már kitalálták, hogy egy lányt kiközösítettünk hárman. Ha nincs közös téma, minek beszéljünk vele, a pletyka minket nem érdekelt... Oké, nem barátkozni járunk be, hanem dolgozni, de akkor is zavar engem, hogy nincs kivel miről beszélni nagyon, mert mindenki ilyenekkel van elfoglalva és semmi mással. Valakit azért leszóltak meg szólnak, ha pl. van szobamacskája, vagy akármilyen rágcsálója vagy nem épp tésztát tésztával eszik, hanem eszik salátát...
2012. febr. 9. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem vess föl olyan témákat, amik téged érdekelnek. Csak tudnak valamit hozzászólni. Amúgy mindenhol ez megy: ki mit eszik, főz, mit vásárol...
2012. febr. 9. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen jellegű munkahelyen egyszerű emberek dolgoznak, mást nemigen lehet várni, ez persze nem lenézésképpen mondom. Ez van. Nálunk pl. jobb a helyzet, bár, hozzád hasonlóan én is úgy vagyok pár emberrel, mint Te, akikkel abszolút nem vagyok egy hullámhosszon...Sebaj, vagyunk elegen.

Keresd azok társaságát / ha van rá módod / akikkel jól kijössz. A többiekkel meg csak a kötelező kollegalitás / udvariasság, tisztelet, kedvesség, tudod, élni és élni hagyni de nem több /.

2012. febr. 14. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet kellemes ilyen közegben dolgozni / de hát, a kollégáinkat nem mi válogatjuk meg, sajnos /.

Bízom benne, hogy találsz majd ennél jobbat.

2012. febr. 15. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Munkahelyet csak úgy nem tudok váltani, na meg érettségivel semmire sem megyek. Gyárból gyárba meg nem érdemes menni, mindenhol ugyanaz van...
2012. febr. 15. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!