21/24 anonim válasza:
Már kivették hálistennek az adható nevek közül. Egyébként ha itt gyakorin nem veszem észre, hogy "leokád", akkor nem érteném mi baj ezzel a névvel. Esküszöm nekem előbb jutott eszembe a "kád".
22/24 anonim válasza:
Leokádia névnapja dec.9-én van, egy seznt neve, állítólag. Amúgy volt az iskolában egy tanítványom ezzel a névvel. Mit mondjak? Mikor a táblához hívtam, gyakran zavarba jöttem és csak gyere ki Diácska néven szólítottam.
23/24 tejminatorka válasza:
24/24 anonim válasza:
Volt egy ilyen nevű tanítványom a suliba, de én csak Diácskának hívtam, ha kihívtam a táblához felelni. Én is nagyon sajnáltam, negyedikes volt, szerintem nem is értette, hogy ilyen névvel mennyien fogják még gúnyolni az életben. Nem tudom mi lett vele, átmentem másik iskolába tanítani. Akkor még nem volt facebook, szerintem változtatott a nevén felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!