Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon rossz hangom van?

Nagyon rossz hangom van?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek énekelni, csak úgy érzem, hogy szörnyű a hangom,meg eléggé orrhangom is van szerintem, emiatt nem is merek senki előtt énekelni.

De nem tudom sajnos nem tudom eldönteni=/

Nem tudom, hogy ki lehet-ne hozni belőle valamit...(?)

Gondoltam kikérem pár ismeretlen véleményét:D

Előre is bocsi a kiejtésért, tudom, hogy nem a legjobb.:

http://www.youtube.com/watch?v=CuZP_DDf4t8&feature=youtu.be

2012. febr. 7. 20:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
Sztem elég szexi a hangod! :D Meg am is jó a hangszíned!Nekem tetszik! Facebookon fennt vagy? Ha igen privibe küldd már el az adatlapod meg akarlak nézni! :))
2012. febr. 13. 02:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2012. febr. 14. 13:35
 13/13 anonim válasza:
Hát őszintén szólva lenne mit tanulnod még.. nincs erő, nincs támasz a hangodban, légzéstechnikád is rossz,(Tul.képpen nincs is) nagyon nagyon nagyon sokat kellene még tanulnod ahhoz h magabiztosan tudj előadni egy dalt. Fontos az önbizalom, az h hidd el h azok a hangok igen is elő tudnak jönni. De ehhez profi énektanárt kell keresned mert egyedül nem fog menni...Tudnod kell hol kell képezni a mellkashangot,kevert hangot, a fejhangot hogyan kell váltani ezek között könnyedén Tényleg csak őszinte akarok lenni veled a többi hozzászólóval ellentétben akik a facebook profilod követelik stb stb... :)minden jót és sok sikert hozzá.. :)
2012. máj. 12. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!