Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan védekeznél, ha lejáratn...

Hogyan védekeznél, ha lejáratnának, megsértenék az emberi méltóságodat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyakorta feltűnt, hogy egyes emberek képesek úgy lejáratni a másikat, hogy az a szerencsétlen sehogy nem képes bebizonyítani az ellenkezőjét, nos, kérdem én: ilyenkor TI mit tennétek, ha ilyen helyzetbe kerülnétek?! Csak érdeklődöm, mert néha amit láttam, az már nekem is sok volt, pedig nem vagyok egy gyenge típusú ember!

Köszönöm a válaszod! :)

További szép estét ill. napot!

2012. febr. 6. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A pofájába röhögnék, mást úgy sem csinálhatok. Mindenki tudja, hogy legjobb védekezés a támadás, ezért az illetőn rövid időn belül találnék olyan gyenge pontot, amibe belerúghatok úgy, hogy hogy nyüszítve fetrengene előttem.
2012. febr. 6. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha felveszem a kesztyűt, azzal én járatom le magam. Ezért az ilyen embereket egyszerűen törlöm az életemből. Nem foglalkozom velük többé.

Nem keresem a lehetőséget, hogy belerúgjak. Akkor én se lennék több tőle. Sőt akkor felmerülne az a kérdés is, hogy vajon miféle méltóságról beszélünk egyáltalán?

2012. febr. 6. 22:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Második válaszoló igazad van, első válaszolót is megértem, de talán azért sem jó, amit tenne, mert ahogy mondtad is, nem lenne több!
2012. febr. 6. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Amit a bíróságokon is mondanak: BIZONYÍTS! Amúgy kinevetném, és kiforgatnám a szavait - sajnos a finomkodás ma már nem sokat segít.

Aztán négyszemközt elbeszélgetnék vele. Nem tenné zsebre, amit kapna!

2012. febr. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!