Timike26 kérdése:

Te àllnàl vèrbosszut egy rokonod halàla miatt a gyilkoson?

Figyelt kérdés

2012. febr. 5. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
jah, igaz :)
2012. febr. 5. 23:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem, mert utána börtönbe kéne mennem.

Meg én nem tudnék csak úgy hidegvérrel, előre kitervelten gyilkolni. Én csak akkor tudnám elképzelni az ilyet, hogyha tegyük fel a szemem láttára ölné meg valaki a rokonomat, erre én hirtelen felindultságból lelövöm. De ez szintén csak elméleti síkon történhet meg, hiszen nincs is fegyverem, soha nem is volt, nem is lesz szerintem, olyan közvetlen módon pedig nem lennék képes rá, hogy tegyük fel egy kést belemártsak valakibe. Csak arra, hogy meghúzzam a ravaszt.

Meg aztán függ attól is, hogy milyen rokon. A gyerekemért valószínűleg bosszút állnék.

De ha nem a szemem előtt történne a megölése, akkor utólag már nem tennék ilyet, csak hirtelen felindulásból. És ezt is csak akkor, ha már vagy 60 éves lennék, fiatalon még nem akarnék börtönben lehúzni éveket, de idősebb koromban már mindegy lenne.

2012. febr. 6. 03:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Na meg ilyenért, hogy esetleg elütik, természetesen nem, akkor is, ha szemtanúja vagyok. Az ilyesmi bocsánatos bűn.
2012. febr. 6. 03:48
 14/16 A kérdező kommentje:
mindenki vàlaszàt koszonom.èn eddig teljessen màshogy gondoltam.de lehet tènyleg jobb megoldàs egy èletre bortonbe zàratni.
2012. febr. 6. 10:04
 15/16 anonim ***** válasza:

én bosszút állnék, a saját kezemmel vágnám el a torkát!

Miért? Mert csak, az enyémeimet megvédem, úgyhogy ha már megvédeni nem tudom , akkor is így diktálja a becsület!

2012. febr. 7. 12:56
 16/16 A kérdező kommentje:
utolso nagyon tetszik a vàlaszod!!!mindenkinek igaza van,ki igy èrez ki ugy.az se rossz otlet hogy hagy sznvedjen csak a bortonbe.....viszont az utolso hozzàszolo szivbol szolt.
2012. febr. 7. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.