Te àllnàl vèrbosszut egy rokonod halàla miatt a gyilkoson?
Nem, mert utána börtönbe kéne mennem.
Meg én nem tudnék csak úgy hidegvérrel, előre kitervelten gyilkolni. Én csak akkor tudnám elképzelni az ilyet, hogyha tegyük fel a szemem láttára ölné meg valaki a rokonomat, erre én hirtelen felindultságból lelövöm. De ez szintén csak elméleti síkon történhet meg, hiszen nincs is fegyverem, soha nem is volt, nem is lesz szerintem, olyan közvetlen módon pedig nem lennék képes rá, hogy tegyük fel egy kést belemártsak valakibe. Csak arra, hogy meghúzzam a ravaszt.
Meg aztán függ attól is, hogy milyen rokon. A gyerekemért valószínűleg bosszút állnék.
De ha nem a szemem előtt történne a megölése, akkor utólag már nem tennék ilyet, csak hirtelen felindulásból. És ezt is csak akkor, ha már vagy 60 éves lennék, fiatalon még nem akarnék börtönben lehúzni éveket, de idősebb koromban már mindegy lenne.
én bosszút állnék, a saját kezemmel vágnám el a torkát!
Miért? Mert csak, az enyémeimet megvédem, úgyhogy ha már megvédeni nem tudom , akkor is így diktálja a becsület!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!