Timike26 kérdése:

Te àllnàl vèrbosszut egy rokonod halàla miatt a gyilkoson?

Figyelt kérdés

2012. febr. 5. 20:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem.
2012. febr. 5. 20:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Apukám egy autóbalesetben halt meg. A szembejövő szándékosan belehajtott, mert öngyilkos akart lenni...de én nem tudnám megölni őt.
2012. febr. 5. 20:41
 3/16 A kérdező kommentje:
mindenki vàlaszàt èrtèkelem,kèrlek indokold meg ha igen mièrt,ha nem mièrt nem.
2012. febr. 5. 20:41
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem, az indoklás egyszerűen az hogy alapból nem állok bosszút, mivel nem old meg semmit, sőt.
2012. febr. 5. 21:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor állnék bosszút ha cigány ölte meg. Egyébként nem
2012. febr. 5. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha tetten érném, és kartávolságon belül találnék egy gyilkolásra alkalmas eszközt, nem biztos, hogy képes lennék legyőzni az indulatomat, és megtenném (már csak önvédelemből is). Kérdés, hogy ha védekezés képtelenné válna és még élne, vajon akkor mennyire lenne bennem a gyilkos harag - valószínűbbnek tartom, hogy akkor már nem ölném meg.

Ha már több idő eltelne, kitervelten nem állnék vérbosszút.

2012. febr. 5. 22:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem,mert nem akarok én egész életemben börtönben rohadni és szenvedni,a gyilkos pedig maximum néhány eprcet szenved ( a kivégzés módjától függően),utána meghal,sőt ,lehet ,hogy még egy szebb világ vár rá..

Inkább mindent elkövetnék,hogy élete végéig egy 2x2 es cellában rohadjon a saját szarában hugyában.. csak hát sajnaos szerintem a börtönökben sem azt kapják amit érdemelnek.

2012. febr. 5. 22:58
 8/16 anonim ***** válasza:
41%

utolsó!

szebb világ vár rá? ez big LOL

csak a pokolra juthat.. az nem lesz kellemes :)

2012. febr. 5. 23:12
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem állnék bosszút.Attól hogy megölöm az nem hozza vissza a rokont a halálból.
2012. febr. 5. 23:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Mivel a pokol-mennyország elméletben én nem hiszek,ezért irtam,hogy TALÁN még szebb világ is vár rá. Ha egyáltalán vár valami. De ha nincs semmi,az is jobb fényévekkel mintha a börtönben kurogatnák a seggét
2012. febr. 5. 23:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!