Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti elhinnétek a barátnőtöknek...

Ti elhinnétek a barátnőtöknek h nem tanul?

Figyelt kérdés

Két hét van az államvizsgáig, de ő azt állítja hogy nem tanul, de majd holnap majd holnap...

Én tanulok, ezt nem is titkolom az utolsó hétre pedig ismétlést terveztem.

Ki csinálja jól? Ő vagy én?

2012. febr. 4. 22:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Én is sokszor mondtam, hogy nem tanulok, vagy nem tanultam. Egyszerűen azért, mert így, ha nem sikerül a vizsga, az nem olyan gáz, hiszen én mondtam, hogy nem tanultam. Ha meg sikerül, akkor mégjobb, milyen ügyes vagyok, hogy alig tanulok, mégis jó jegyet kapok.
2012. febr. 4. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam olyat mondani hogy nem tanulok amikor úgy érzem hogy nem tanultam eleget, nem tanultam anniyt mint amit terveztem.

Szerintem te csinálod jól, tenulj csak hogy jól sikerüljön. Amúgy ez is lehet egy taktika a barátnőd részéről, hogy azt mondja nem tanul, aztán közbe hlálra tanulja magát otthon, ezt azért csinálja hogy mások "se" tanuljanak, mert úgy is át lehet menni...

2012. febr. 4. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Elvileg az államvizsgára már mindent megtanultál az egyetemi évek alatt.

Én is gyorsfejű vagyok, szóval talán ő is 1 hetet akar előtte tanulni és kész, de azt elég aktívan.

2012. febr. 4. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Te csinálod jól. Ennek ellenére simán elhinném, hogy nem tanul. Van oylan típus, aki mindent az utolsó utáni pillanatra hagy.
2012. febr. 4. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Két hét nagyon sok idő, simán elképzelhető, hogy még nem tanul.
2012. febr. 4. 23:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Te ismered:) Nekem van olyan ismerősöm, hogy feszt mondogatja hogy nem tanul, meg utolsó napon tanul stb, meg át se nézte.. na az egy kamu. Szerintem egész éjszaka a könyvet bújta. Én nem tudok gyorsan tanulni, de elképzelhető hogy még nem tanult semmit se rá. Lehet neki 2 hét is elég. Nálunk ez egy taktikának tűnik, hogy ne tanulj és így rontsa a többiek átlagát is. Általában a rosszabb tanulók alkalmazzák :) Én általános iskolában mondtam ezt utoljára úgy, hogy közben tanultam is. Azóta azt mondom hogy tanultam de nem érzem hogy tudnám vagy tanultam, tudogatom stb. A közelebbi ismerőseim is így magyarázzák az állapotukat :D De szerintem ő még tényleg nem tanult.
2012. febr. 4. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Biztosan tanul, nyugi.

Én is csináltam már azt, hogy azt mondtam, hogy nem tanultam. Az ok a következő volt: meguntam, hogy itt tényleg senki nem tanul, mégis mindenkinek minden sikerül. A következő sztori volt: kérdezték mennyi tanultam szigóra, mondom két hetet. Erre jött egy emberke, ő már csak egy hetet tanult. Utána még egy, ő már csak 4 napot, valaki már csak 2-t és így tovább... Mondom persze, én meg tollas vagyok. :) Annyi idő alatt az anyagot nem lehetett volna átnézni.

2012. febr. 5. 00:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Én elhiszem neki. Olyan vagyok mint a barátnőd sajnos, hogy utolsó pillanatban mindent. Te jobban csinálod, de ez van.
2012. febr. 5. 00:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Na, szerinted ki csinálja jobban? Simizd meg a buksidat.

Miért ne hinnéd ezt el? Azt mondja, nem tanult, nem azt, hogy fogott egy leprikónt.

2012. febr. 5. 00:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Te csinálod jobban...-

hisz készülsz.

Viszont tényleg vannak olyan eberek, akik valóban nem tanulnak. Nagyobbik fele úgy is végez, és elvétve akad egy-kettő, aki viszont valahogy megoldja.

Én sajnos (vagy nem?) soha életemben nem tanultam gyak. semmit. (Pontosítok: bármit, amit szó szerint magolni, tanulni kellett volna) Kivételt képezett a 7. osztály év vége fele - ott egy kissé szorgalmasabb voltam. Aztán a szakközepet végiglógáztam, az egyetem egy vicc volt - kb. 1 hónapban 1* mentem be órákra, bulik után b*sztam felkelni. (Évfolyamcsúszás nélkül végeztem, egy igen "nehéz" sulin)

Végül a slusszpoén: államvizsgáról 4órát(!!) :-o késtem...én mentem volna be előszőr, de lekéstem a hajnali vonatomat... :-/ (persze azt is elaludtam)..

Szóval van ilyen, h. valaki tényleg nem tanul - bár azt veszem észre, h. a mai fiatalok között gyak. már ennek az esélye majdhogynem 0%.

2012. febr. 5. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!