A pályaudvarokon kéregető emberek (paksamétával hogy ők a gyerekeknek ételre stb-ire gyűjtenek) szándékai mennyire valósak?
Figyelt kérdés
Ti elhiszitek ezt?Na és szoktatok e adni?2012. febr. 2. 14:11
1/6 anonim válasza:
Csekket kell kérni tőlük. Ha nem adnak akkor egyértelmű, hogy nem alapítványnak gyűjtenek. Ha adnak azon rajta kell lennie az adatoknak és az alapján utána lehet nézni, hogy valósak e.
Sajnos 90%-ban átverés és úgy nyomulnak az emberre, hogy az a pofátlanság magas foka.
2/6 A kérdező kommentje:
hát nem tudom,,,én volt hogy már adtam,azok eddig nem voltak bunkók és azt mondták nem lényeg mennyit adok csak adjak mert az is számít.Voltak akik füzetre ragasztható matricát adtak ajándékba meg hasonlók.Hát csekket még nem láttam.Azt hiszem karácsony körül volt ez hogy ételre gyűjtöttek most nem tudom de mostanság is látom őket.Lelkük rajta ha hazudnak.
2012. febr. 2. 14:37
3/6 anonim válasza:
Szörnyen pofátlanok. Ott állok, tele táskával, van mínusz tíz fok, megfagyok, mert nincs egy fűtött váró, ahova be lehetne húzódni, jönnek oda, mondom "Bocs, nem alkalmas", és fel vannak háborodva.
4/6 anonim válasza:
Ahogy fentebb is írták, nem árt, ha csekket kér az ember, ha adakozni akar. Bár, az se garancia.
Én nem szoktam adni, inkább a Vöröskeresztnek szoktam leadni ruhaneműt, remélhetőleg oda kerül, ahová szánom....
Megfigyeltétek, hogy ezek az alapítványosok /?/leggyakrabban kisebbségiek?
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen nekem is ez a furcsa h ők maguk is eléggé rászorultnak tűnnek.Mondjuk ha csak úgy gyűjtenék a pénzt maguknak minek kérnének aláírást?
2012. febr. 2. 17:55
6/6 anonim válasza:
Azért kérnek aláírást, hogy hitelesebbnek tűnjenek. Látod, te is elgondolkodtál emiatt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!