Mit gondoltok az alábbi képen látható személyről a kép alapján?
Milyen lehet a lelkiállapota?
Milyen lehet önbizalom szempontjából?
Szerintetek mi a foglalkozása?
Szerintetek gyakorol bármilyen vallás?
Amikor megpillantjátok, milyennek látjátok, milyen benyomást kelt bennetek?
Más képek is letölthetőek publikusan önmaga által feltett oldalról. Akkor mi a probléma? (Azért linkeltem másik helyről, mert engem ez érdekel, és nem kívánom reklámozni.)
Egyébként azok látják jól a dolgot, akik olyasmit írtak, hogy próbálja kifelé mutatni, hogy minden rendben, kiegyensúlyozott...és hogy ő Istenre bízta magát, stb. de valójában inkább megkeseredett.
Ja, meg olyat kijelent, hogy ő már elérte azt a szintet, hogy teljesen közömbös a világ és a világi dolgokat illetően, hiszen neki már eltűnt/meghalt az egója.
Szerintem aki ilyet jelent ki magáról, hogy "Én már teljes közömbösséggel tudom szemlélni a világot, mert meghalt az egom, abban éppen ellenkezőleg nagyon is erősen működik.
Akkor így fogalmazom: ha a Te pl. Facebook oldaladon vagy a munkahelyed / iskolád honlapján található képedet valaki belinkelné egy egész más oldalon, és ott közvéleménykutatást tartana, hogy ki mit gondol, milyen megérzései vannak rólad, a személyiségedről, az életedről, a lelkiállapotodról a saját élettapasztalatuk és emberismeretük alapján, ők pedig írnának egy csomó olyan gondolatot, megérzést, ami esetleg beletalálna az életed sebeibe, a rejtegetett élettörténetedbe, és erről társalognának, az hogy érintene Téged...?
Engem például nagyon rosszul...
Na tessék, és még le is írsz róla dolgokat... úgy, hogy látjuk a képét...
Mondok én neked néhány kulcsszót:
diszkréció
privát szféra
mások magánéletének, személyes dolgainak tiszteletben tartása
titoktartás
"Más képek is letölthetőek publikusan önmaga által feltett oldalról."
Ez esetben gyakorlatilag közszereplőt csinált magából, nekik pedig jogilag is szűkebb a privátszférájuk. Ráadásul a nevét sem tudjuk. Továbbá csak találgatunk, nem írtunk róla sértő dolgokat.
Üdv!
Leftlegged Player :)
#Feliza
Nem munkahelyen feltett képekre utalok. Azokat teljes mértékben tiszteletben tartom, akárkié és akármilyen.
Tulajdonképpen belinkelhettem volna a publikus fotóalbumát, amit BÁRKI megnézhet, letölhet...de éppen a diszkréció miatt nem tettem, mert ott megvan a neve, elérhetősége, stb.
Tehát szerintem még igazából diszkrét is vagyok, mert nem a publikus, teljes albumot linkeltem...és semmi személyes dolgot nem írtam róla...
#Feliza
Nem kötelező foglalkoznod ezzel a kérdéssel, ha a te erkölcsödbe nem fér bele. Ennyi.
Mint látod, nem is mondtam semmi olyat, ami nem fér bele nekem (vagyis nem tippeltem semmit az illetőről). De fontosnak találtam megpróbálni elmagyarázni, hogy ilyesmit nem kellene.
Nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!