Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy akik kisebb...

Az igaz, hogy akik kisebb városokban élnek, ahol alig (vagy soha nem) történik valami, kicsit bediliznek az ingerszegény környezetben?

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Van olyan ember, aki soha nem unatkozik, és van olyan, akit mindig szórakoztatni kell."

Ez így igaz és én az utóbbiakat sajnálom. Akinek a nyüzsgés kell, azért van rá szüksége, hogy elterelje önmagáról a figyelmet. Én pl. annak örülök, ha végre nem történik semmi és bele tudok merülni a gondolataimba, festhetek, zenélhetek, könyvet olvashatok.

Nemrég volt egy kérdés itt a gyk-n, hogy miért van az embernek szüksége arra, hogy folyton valami zörögjön (tv, rádió) Hát ez hasonló dolog, itt is arról van szó, hogy az emberek félnek a saját gondolataiktól, félnek önmagukba nézni, "depisek" lesznek tőle.

Nincs igazad, hogy a vidékiek kötekedőbbek. Általában sokkal nyugodtabbak és meg vannak békélve önmagukkal. Bár előfordul, hogy egyesek valóban nehezebben fogadják el a különcöket, de ugyanez a jelenség megtalálható városban is, inkább kor és felfogás függő.

2012. jan. 31. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kisvárosban élek, nem szokott semmi sem történni. Képzeld, még a boltok is bezárnak 5-kor! Hihetetlen, nem igaz? :)

Én imádom! A kedvenc városomban élek, és nem kötöznék el senki kedvéért sem. Remélem soha nem is kerül rá sor. :)

24/n

2012. jan. 31. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
A nagyvárosokban is megtalálható a "különcökkel" szembeni ellenszenv, de kevésbé mint a kisebb helyeken, ráadásul a nagy tömeg miatt nem alkotnak "információs közösséget"(pletykalánc).
2012. jan. 31. 15:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Én kis városban élek, és úgy érzem magam mintha az egész város el lenne zárva a külvilágtól egy dobozba. Mintha a világon nem létezne más város csak ez... Olyan lehangoló és elszomorító, hogy az emberek elvannak ebbe a kartondobozba zárva és élnek a kis karton doboz szabályok szerint.
2012. jan. 31. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!