Az igaz, hogy akik kisebb városokban élnek, ahol alig (vagy soha nem) történik valami, kicsit bediliznek az ingerszegény környezetben?
"Van olyan ember, aki soha nem unatkozik, és van olyan, akit mindig szórakoztatni kell."
Ez így igaz és én az utóbbiakat sajnálom. Akinek a nyüzsgés kell, azért van rá szüksége, hogy elterelje önmagáról a figyelmet. Én pl. annak örülök, ha végre nem történik semmi és bele tudok merülni a gondolataimba, festhetek, zenélhetek, könyvet olvashatok.
Nemrég volt egy kérdés itt a gyk-n, hogy miért van az embernek szüksége arra, hogy folyton valami zörögjön (tv, rádió) Hát ez hasonló dolog, itt is arról van szó, hogy az emberek félnek a saját gondolataiktól, félnek önmagukba nézni, "depisek" lesznek tőle.
Nincs igazad, hogy a vidékiek kötekedőbbek. Általában sokkal nyugodtabbak és meg vannak békélve önmagukkal. Bár előfordul, hogy egyesek valóban nehezebben fogadják el a különcöket, de ugyanez a jelenség megtalálható városban is, inkább kor és felfogás függő.
Én kisvárosban élek, nem szokott semmi sem történni. Képzeld, még a boltok is bezárnak 5-kor! Hihetetlen, nem igaz? :)
Én imádom! A kedvenc városomban élek, és nem kötöznék el senki kedvéért sem. Remélem soha nem is kerül rá sor. :)
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!