Milyen beteges dolog ez?!
Sziasztok!
14 éves vagyok 8.-os. Teljesen kivagyok nem tudom mit tegyek. Nem értem a barátnőimet. Imádják a vámpírokat, vérfarkasokat és a vért!!! Állandóan az öngyilkosságról beszélnek és az összevagdosott kezükről készült fényképeket feltöltik különböző közösségi oldalakra. Folyton csak arról tudnak beszélni, hogy milyen íze lehet a vérnek stb. Majdnem mindenki ezt csinálja és egyszerűen nem értem miért. Ez a menő vagy mi?
Szerintetek?
Írd be a gúgliba, h vampire clan, v Rod Ferrell. Ő is így kezdte...
A barátnőid viszont sztem szimplán h.lyék, vigyázz, ne vigyenek bele ebbe. Ha nagyon eldurvul a dolog, szólj felnőttnek (megjegyzem, gyűlölni fognak érte, de ezt te nem tudod megoldani).
ha tudni akarják milyen a vér íze ki kell ütni vagy két fogukat az csak vérezni fog
nyugi középsuliba hátha találsz normális barátokat
Már miért lenne az ő felesége? Ő a tanár? Ő a szülő? Nem! csak egy osztálytárs, és nyilván nem fog/tud beleavatkozni az életükbe... -.-
Nem tudom mit tehetnél, szerintem semmit, azon kívül, hogy nem barátkozol velük, nem mész velük buliba, ilyesmi. Nem komplettek,de nyugi, középsuliba biztos találsz értelmes embereket:)
20/L (egyébként goth, aki hülyét kap az ilyen vagdosós-vámpírbuzulásos dolgoktól:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!