Te személy szerint mit szólnál/tennél ha egy férfi kollégádról/beosztottadról (ha van ilyen) megtudnád egy szerencsétlen véletlen folytán, hogy passzív meleg a magán életében, de ezt eddig nem is sejteted?
Én sem szólnék rá semmit. Akkor sem, ha a beosztottam. Akkor főleg nem, mert akkor kikérheti magának, hogy diszkriminálom. De nem ilyen hátsó szándékból, hanem teljesen emberi okokból is, mi közöm hozzá? Csak akkor érdekel, hogy egy srác meleg-e, ha tetszik nekem. Amúgy max. meglepődnék, de semmi. Az meg, hogy passzív.... Egyrészt semmi közöm hozzá, másrészt meg nem befolyásol semmit (megjelenés, viselkedés) a közhiedelemmel ellentétben.
18/L (Lehet, hogy még fiatal vagyok, nem dolgozom sehol, de attól bele tudtam gondolni).
Egy 10.000 fős településről, de Budapest szomszédságából
Kérdező: ha nem akarod, ne meséld el, de hogy tud az is kiderülni, hogy passzív, anélkül, hogy valami botrány vagy vmi feltűnő dolog történne (vagy hogy híresztelné)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!