Ha lehetőség adódna, beszállnál?
Sziasztok!
Tegyük fel, hogy létezik egy olyan, egyre inkább bővülő közösség az interneten, melynek célja az emberekben rejlő kreativitás és tehetség kibontakoztatása, új és forradalmi ötletek megvalósítása. A csoport tagjai főleg fiatalok, de nincs korhoz kötve a dolog. Az emberek a lehető legkülönfélébb dolgokban próbálják kifejezni magukat: művészetek (festészet, szobrászat, falfestés, irodalom, filmek készítése, stb.), sport, tudományok, kézművesség, egyszóval bármi, amit csak el lehet képzelni.
Az egész dolog lényege, hogy a sok különálló tehetség, alkotni vágyó egyén a közösségből motivációt merítve tudjon alkotni, valamint hogy egyre több és több ember szakadjon el végre a semmittevő, naplopó életmódtól.
Az átlag embernek, aki belép közéjük inspirációt tudnak nyújtani, ösztönözni tudják, sőt a tapasztaltabbak tanácsokat és különböző leírásokat, segédanyagokat is biztosítanak a kezdőbbeknek.
Egy trágya társadalomban élünk, rengeteg az elpocsékolt és magányos ember. Egy próbát mindenképp megér, hogy ezen változtassunk egy kicsit.
A kérdés tehát adott: Ha lehetőség adódna, beszállnál ebbe a csoportba? Mit gondolsz, a fiatalok körében van erre igény?
(u.i: Ez nem egy reklám, hirdetés, semmilyen közösségbe nem invitálok senkit! Ez az egész egy fiktív mozgalom képe, nem valós.)
Mindenképpen! ÉN imádok alkotni, sokmindent, (irodalomban, fesrtészetben es zenében a leginkább) es en is gondolkodtam azon h kéne tenni, de en csak arra, hogy más kreativ emberekkel bwszelhessek, hogy legyenek akikkel kozos a temank, megertjuk egymast...
U. I. : 14/L
Igen. Bár én már nem tartozok a fiatalok közé, pontosabban nem abba a korosztályba tartozom akikre te gondolsz, de érdekelne engem is.
36/n, mivel írtad, hogy nem korhoz kötött.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!