Elértétek amiről gyerekként vagy kamaszként álmodoztatok? Úgy alakult az életetek ahogy terveztétek?
Figyelt kérdés
Érdekelne még az is ha nem ugy alakult az életetek ahogy szerettétek volna boldogok vagytok-e vagy nem.2012. jan. 29. 20:57
1/2 anonim válasza:
Igen,pont azt és épp úgy,ahogy 6 évesen akartam.
2/2 anonim válasza:
Kisgyerekként arról álmodtam, hogy minden létező számítógépes játékot meg tudjak szerezni és hogy játékprogramozó legyek. Manapság a torrent világában mindent meg tudok szerezni, ám most lassan huszonévesen 4 éve nem követem már a számítógépesjátékipart. A "programozó leszek"-rész szintén teljesulhet, ugyanis egyetemen informatikushallgató vagyok.
Kamaszkoromban ezek hidegen hagytak, az volt az álmom, hogy gitáros legyek egy bandában. Fel kell adnom, ugyanis régóta nyüstölöm a húrokat, egyesek profinak néznek, ha játszom, én speciel személyes kudarcnak vallom meg, hogy még mindig nem tudom rendesen eljátszani Children of Bodom-tól a Bed of Razors-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!