Nektek hogy tetszik a Vanda név?
Figyelt kérdés
És hozzá képest hogy hangzanak ezek: Vivien, Viktória, Vanessza, Valentína, Veronika
Nektek melyik nevek tetszenek?
Nálunk eddig a Vanda nyert:)
2012. jan. 28. 23:00
1/22 anonim válasza:
Ezek közül a Viktória a legszebb!
2/22 anonim válasza:
Viktória és Vivien, ami még tetszik. A Vandáról mindig a film jutna eszembe. Bocsánat, de a többi olyan prostis név.
3/22 A kérdező kommentje:
hát igen a Viktória is szép, de a Vandának a csengése fogott meg
köszi a válaszokat:)
2012. jan. 28. 23:05
4/22 ava87 válasza:
Bocs, nekem nem tetszik a Vanda. Két dolog jut eszembe róla, az egyik a vandál, a másik a randa.
Akkor inkább a Vivien és a Viktória, na ezek nagyon tetszenek :) És mindkettőben az, hogy így, teljes hosszában olyan komolyabb, elegánsabb kicsit, rövidebb formában meg (Vivi, Viki) olyan vagány.
5/22 anonim válasza:
Viktória és Veronika mivel Veronikának hívják az anyám nem prostis név a Veronika.
6/22 anonim válasza:
Nekem is a "randa" szó jut eszembe, mintha valaki raccsolna:)
Vivien, Viktória szép.
8/22 anonim válasza:
Nekem a Vanda, Vivien, Valentína nem tetszik.
A Viktória Vanessze, Veronika igen.
9/22 anonim válasza:
Vivien és Vanessa.Nekem erről a két névről ikertestvérek jutnak eszembe.A Vanda a hangzása miatt nem tetszik..nem olyan aranyos.Nálam a Vivien a nyert:-)..azutàn pedig Vanessza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!