Miért van ennyi igencsak buta kamasz?
"...a mások kibeszélése..."
"...divat butának lenni..."
"...azt hiszik okosabbak... az atyaúristennél is..."
Keresd a gerendát!
Kibeszéled, hogy nem bírod, hogy másokat kibeszélnek. Lebutázod őket, okosabbnak tartod magad szinte az összes kortársadnál, de leszólod azt, aki ugyanezt gondolja.
Ráadásul kiírtál egy ilyen kérdést. Nagyon sok ilyen kérdés van. Aki az okra kíváncsi - és okos ember -, az beírja először az oldal keresőjébe a kérdést, elolvassa a válaszokat és bólogat.
Kérdést kétfajta ember ír ki: akinek annyi esze nincs, hogy rákeressen a válaszra, mielőtt spammeli az oldalt ezzel a kérdéssel, vagy aki önmagát akarja fényeztetni a válaszolókkal. Te melyik kategóriába tartozol?
Ha szétnéznél kicsit jobban, láthatnád, hogy nem a kamaszok a buták, hanem az emberek általában.
"Divat a nemtanulás,"
Én nem szeretek tanulni, de senkinek semmi köze hozzá. És nem is jelenti azt, hogy rossz jegyeim vannak.
"a mások kibeszélése,"
Mintha eddig nem lett volna az.
", divat butának lenni"
Miért lenne?
"és ciki az, ha az érdeklődési köröd túlmegy a pasikon meg a másik kibeszélésén."
Ezt nem tapasztalom.
" Sok olyat látok, és beszélgetek velük, akik a mondataim felét nem értik, a szókincsük nulla, többnyire ezek az emberek a bukottszamara vagy ketteskék. "
Mivel ezen az oldalon vagy, láthatod, hogy ez így megy, miért kell meglepődni rajta?
"Látok még királykisasszonyokat, akik azt hiszik okosabbak és szebbek az atyaúristennél is,"
Az emberek többsége így hisz.
" apuci így megver, úgy megver, "
Ez inkább olyan dolog, amit senki nem mond el szívesen másnak, nem tudom elképzelni, hogy ilyen formában fölmerülne.
" és közben több f@szt fogott mint kilincset."
Ez tényleg valós.
"Az olyan lányokról meg szó se essék, akik egy este több kannal vannak mint más egész életében."
Valamint a kanokról se essék szó, akik szívesen végigmennek a fők.urván. De amúgy igaz.
" Hogy süllyedtünk idáig? "
Nem süllyedtünk akkorát szerintem.
"Tényleg ez a normális?"
normális != átlagos != létező
"Összesen 2-3 olyan embert ismerek,aki nem a fenn felsoroltak közül választanak viselkedésmódot, és lehet is velük értelmesen társalogni..."
Ezesetben örülnöd kellene, hogy leglalább ismersz olyat. Szerintem amúgy nem jó körökben keresgélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!