Mit csináljak? Adjak vagy ne adjak?
Nem baj ha sajnalod! En is sajnalom az ilyeneket.. Sajnos egyre tobb van beloluk, van aki nem tehet rola hogy utcara kerult, van amelyik nem alkoholizal...
Neha egy kedves szo is segit, ha normalisnak tunik kerdezd meg tole hogy van, mond neki nincs penzed de etelt/italt szivesen tudsz neki adni! En is szoktam segiteni de nem penzzel mert nekem is alig van, es nem tudom mire koltene el, de ha az ember nem alkesz es normalisan nez ki, meg szoktam hivni egy teara es szendvicsre a mekibe ahol eluldogelhet egy darabig ha fogyaszt. Ennyit tudok tenni :-) 33/N
Elozo vagyok, ha van otthon regi takaro/paplan stb ami nem kell nektek annak biztosan nagyon orulne!
Barcsak lenne tobb ilyen segitokesz ember mint te vagy! Az eletben sohasem tudhatjuk hova kerulunk, es lehet nem is a mi hibankbol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!