Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mikor bámulnátok utcán meg...

Ti mikor bámulnátok utcán meg másokat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 19:32
 1/8 anonim válasza:
ha nagyon furán néz ki
2012. jan. 27. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt tapasztalnám, hogy rajtam kívül mindenki más kézen állva halad és közben vércse-hangot próbál meg utánozni.
2012. jan. 27. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha extrém külseje van.

Múltkor egy olyan pasit bámultam meg, aki iszonyú nevetséges volt, cowboy-cuccban volt, a kalapja, dzsekije, csizmája, ami ráadásul iszonyúan kopogott a metróban, mert hogy egy megállónál szálltunk le. A haj hosszú volt, összefogva, és mindemellé iszonyú sovány, csontos arc, nagy orr, elég groteszk figura volt. A farmerján hátul volt egy lánc, olyan volt, mint 10 évvel ezelőtt egy tinédzser, akkor hordtak sokan láncot a nadrágjukon. Olyan, amit az övbújtatóba csatolnak, és a fél seggükön fityeg. :D A szembejövő emberek is nagyon nézték, mert én mögötte mentem, persze már a metrón alaposan megfigyelhettem, ők is nagyon mosolyogtak, az egyikkel egymásra néztünk, kitört belőlünk a röhögés. :D

És ehhez még a járása is. Úgy ment, mint egy medve, minden egyes lépésnél, oldalra hajlott egy kicsit, a karjait úgy lógatta, hogy kicsit eltartotta a testétől, minha olyan brutál izmosnak akar látszani, hogy el sem férne normálisan a teste mellett.

Nagyon nevetséges jelenség volt. :D

2012. jan. 27. 19:45
 4/8 SenkixXx ***** válasza:
Megbámulni,ha nagyon rosszul néz ki,vagy nagyon extrém valami miatt,viszont megnézni,ha csinos. :))
2012. jan. 27. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Én általában a nagyon szakadt, bűzlő alkoholistákat szoktam "megbámulni" vagy a nagyon extrém külsejű embereket. Pár éve pl találkoztam egy csávóval, punk szerelésben, punk hajjal, csak nem volt felzselézve és az orrából lógott egy lánc, ami a füléhez ért és ott a fülbevalójára csatlakozott. Elég röhejes volt.
2012. jan. 27. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
soha. pofátlanság.
2012. jan. 27. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az elmebajosokat szoktam megbámulni.Múltkor a megállóban leült a padra egy 40 körüli nő kék,virágos topban,ami felcsúszott a derekáig + rikító zöld sztreccs gatya és magas,telitalpú szandál.A haja vörös volt és fel volt tupírozva,olyan kócosan.Bömbölt a füléből a zene,a megálló másik oldalán hallottam.De nem is ezzel hívta fel magára a figyelmet,hanem azzal,hogy felült a padra,hülye galambmozdulatokat csinált a fejével és csámcsogott.Rágózott.Morbid volt.
2012. febr. 11. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Bámulni nem nagyon szoktam senkit, de ha olyan táskája vagy sapkája, esetleg más kiegészítője van, akkor hosszan szoktam nézni. De nem őt, hanem a kiegészítőt. Meg szoktam figyelni, hogy tömegközlekedési eszközön olvasnak az emberek. Akkor úgy fest, mintha bámulnám őket, pedig engem csak a könyv címe és szerzője érdekel.
2012. febr. 17. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!