Cigány vagy Skinhead?

Figyelt kérdés
Hát én azt akarom kérdezni hogy nagyrészben miért csak a cigányokat itélitek el, amikor a skinheadek elmennek az utcán és agyonvernek egy öreg cigány asszonyt és még ki is röhögik... de amikor szembe áll velük a saját korosztályukban lévő ugyanannyi cigány akkor meg nyalnak a cigányoknak a skinek ... ( Öket miért nem szidjátok és utáljátok) ....u.i.: a kérdésre válaszoljatok és ne tereljetek... köszi

2012. jan. 27. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Skinheadek? Nincsenek már skinheadek. Azok ugyan olyan cigányok, mint a másik.
2012. jan. 27. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

TE ne terelj!

Azt mondd meg nekünk, mindannyiunknak, hol és mikor vertek agyok ún. skeanhedek egy "öreg cigány asszonyt" akit még ráadásul "ki is röhögtek"? Halljuk, hol és mikor?!! Mi ez megint, valami cigány népmese?!!

Ellenben Gadnán, Ózd-Hétestelepen, Lakon és Dunán innen, Tiszán túl több tucat helyen vertek már agyon cigánygyerekek (felnőttek is) sok-sok öreg MAGYAR asszonyt - és még, miután kirabolták, oda is sz...tak az ágyára és/vagy az asztalára. Hogy van képetek ilyen kérdésekhez?!

2012. jan. 27. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Jav.: agyon
2012. jan. 27. 19:05
 4/12 anonim ***** válasza:
19%
A skinheadek cigányok. Mind a kettő a magyarokat veri.
2012. jan. 27. 19:24
 5/12 anonim válasza:
22%
1. A Skinheadek ugyan ugy meg verik a cigányokat ha ugyan abba a korósztályba tartóznak !! ha te látál ilyet mégis ! ak azok csak hangok és nem Skinhedek !!!! az igazi Skinek még a rendőrőknekis neki mennek ! szóval.....
2012. jan. 27. 20:21
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
a skinheadek nem elnek az orszag nyakan mint a ciganyok. Nem mennek kulfoldre menedekjogot kerni azt allitva hogy uldozik oket a hazajukban es annak az orszagnak a nyakan elni.. Segelyeken az adofizetok penzebol ugyanugy mint Mo-on. Mellette ugyanugy lopnak mint Mo-on es csalnak, rontjak a magyarok nevet, mert pl kanadaban nem tudjak mi az a cigany de azt tudjak mi a magyar. tehat egy skatulyaba tesznek minket veluk! Koszonom nem kerek belole. A cigany az egy fajta a skinhead-seg egy valasztott gondolkodasmod. A ciganyok csak egyre szaporodnak mig a magyar fogyik.. Hidegen hagynak mind a ciganyok es a skinhead-ek is nem partolom oket csak a kerdesedre valaszoltam..
2012. jan. 27. 20:22
 7/12 anonim válasza:
27%

Hmmm ... egy újabb etnikai tartalmú kérdés ...

Itt nem is tudom mit válaszoljak aki verekedik csukják le ennyi ...

2012. febr. 1. 21:39
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

hogy merészeled a cigányt nagybetüvel írni??

nem tom honnan veszed, hogy a skinheadek nyalnak a cigányoknak. lehet, hogy te a divat skiheadekre gondolsz, azok meg nem érdemlik meg h skinheadnek hívjuk őket. az igazi skinheadeknél ezt még nem tapasztaltam.

azért nem szídjuk és utáljuk őket, mert ha megvernek e cigányt, azt azért teszik, mert a cigányok csak azt kapják amit megérdemelnek.

2012. dec. 31. 21:46
 9/12 anonim válasza:
77%

Hát én azt akarom kérdezni hogy nagyrészben miért csak a cigányokat itélitek el, amikor a skinheadek elmennek az utcán és agyonvernek egy öreg cigány asszonyt és még ki is röhögik... de amikor szembe áll velük a saját korosztályukban lévő ugyanannyi cigány akkor meg nyalnak a cigányoknak a skinek .

Én ugyan ezt tapasztaltam a lényeg, hogy csak divat nácik! És gyávák ezt én is észre vettem már rajtuk de meg mennyire gyávák!!!!!!!!!

2013. jún. 28. 16:36
 10/12 Nagy Melittaa válasza:
52%

Cigany: mocsok rohadek. Nem dolgozik. Budosek. Stb.

Skinhead: eljenek a skinheadek!! Védjük a fehérfajt! Aki nem fehêr megdöglik! Bajtarsak!Rasszistak! <3

2016. máj. 5. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!