Cigány vagy Skinhead?
TE ne terelj!
Azt mondd meg nekünk, mindannyiunknak, hol és mikor vertek agyok ún. skeanhedek egy "öreg cigány asszonyt" akit még ráadásul "ki is röhögtek"? Halljuk, hol és mikor?!! Mi ez megint, valami cigány népmese?!!
Ellenben Gadnán, Ózd-Hétestelepen, Lakon és Dunán innen, Tiszán túl több tucat helyen vertek már agyon cigánygyerekek (felnőttek is) sok-sok öreg MAGYAR asszonyt - és még, miután kirabolták, oda is sz...tak az ágyára és/vagy az asztalára. Hogy van képetek ilyen kérdésekhez?!
Hmmm ... egy újabb etnikai tartalmú kérdés ...
Itt nem is tudom mit válaszoljak aki verekedik csukják le ennyi ...
hogy merészeled a cigányt nagybetüvel írni??
nem tom honnan veszed, hogy a skinheadek nyalnak a cigányoknak. lehet, hogy te a divat skiheadekre gondolsz, azok meg nem érdemlik meg h skinheadnek hívjuk őket. az igazi skinheadeknél ezt még nem tapasztaltam.
azért nem szídjuk és utáljuk őket, mert ha megvernek e cigányt, azt azért teszik, mert a cigányok csak azt kapják amit megérdemelnek.
Hát én azt akarom kérdezni hogy nagyrészben miért csak a cigányokat itélitek el, amikor a skinheadek elmennek az utcán és agyonvernek egy öreg cigány asszonyt és még ki is röhögik... de amikor szembe áll velük a saját korosztályukban lévő ugyanannyi cigány akkor meg nyalnak a cigányoknak a skinek .
Én ugyan ezt tapasztaltam a lényeg, hogy csak divat nácik! És gyávák ezt én is észre vettem már rajtuk de meg mennyire gyávák!!!!!!!!!
Cigany: mocsok rohadek. Nem dolgozik. Budosek. Stb.
Skinhead: eljenek a skinheadek!! Védjük a fehérfajt! Aki nem fehêr megdöglik! Bajtarsak!Rasszistak! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!