Érdemes egy faluban animeklubbot létrehozni?
"mert ha csak 1 ember is jelentkezik rá, már akkor megérte..."
Meg is válaszoltad a kérdést magadnak :D Szóval megéri ^^ Merre is laksz?
Aha, hát az messze van :S
Amúgy tudom merre van, jó bort csinálnak ott :DDD
Hát szerintem azért elég kicsi lehet az esély. :S Gondolom a korodbelieket ismered, meg az érdekldési körüket is.
Viszont környező nagyobb városban nincs animeklub? Oda csatlakozz, hátha van valaki a környezetedből is, vagy onnan találnál barátokat. :)
Azért nagy munka van mögötte, és elég csalódás, ha senki nem megy. :( Persze ha kedved, erőd, időd, pénzed van, csináld. Ismerek én falusi animeclubot, ami jobb, mint az itteni (megyeszékhely... xD), igaz ott az alaplakosság egy nullával több, mint nálad és nem csak onnan járnak emberkék. :S
A környező város pont megyeszékhely (Eger), és ott van animeklub, és voltam is pár meetjükön, de valahogy nem tetszett. Sokan is voltak, stb.
A lakosságot pedig nem nagyon ismerem, kicsi korom óta a szomszéd városba járok iskolába, az ovis ismerőseimmel pedig már nagyon rég nem találkoztam. És igen, elgondolkodtam mi van, ha senki se jön, de úgy gondolom, egy próbát megér, mert ha nem próbálom meg, akkor sosem tudom, mi lett volna, ha :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!