Észrevettétek ti is?

Figyelt kérdés
Legtöbb GYK át látogató ember állítólag nagy adonisz és jókat csámcsognak a mások problémáin, közben meg legtöbbjük otthon ülő ember, aki a GYK án éli ki a perverzióit. Kb. olyan hely ez, ahol egy halom életképtelen egyed marcangolja egymást. Ahelyett, hogy tényleg mások segítésére koncentrálnának egyesek, inkább nagymenősködnek, esetleg még jobban elbizonytalanítják az embert.
2012. jan. 24. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én meg szeretem megvédeni a leribancozott lányokat. :) Úgy látszik, ez a karmám.

8.: attól még nincs harag, ugye?! :)

2012. jan. 24. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Nézd, szerintem az értelmes kérdésekre a többségünk értelmes válaszokat ad, viszont elég gyakran kérdeznek az emberek akkora kapitális fa-zságokat, hogy egyszerüen nem lehet nem odatrollkodni valamit :D
2012. jan. 24. 23:53
 13/15 anonim ***** válasza:

az, hogy az illető mennyire szokott értelmes válaszokat adni, szerintem az értékelésükből is látszik.

én speciel igyekszem segítőkész lenni. de a naponta 25. ugyanolyan kérdésnél már kiakadok, mert egyesek nem tudják használni a GYK keresőjét, ha kérdésük van.

van életem a gépen kívül is, csak most vizsgaidőszak van, így ki sem mozdulok, ez a pihenésem. szorgalmi időszakban keveset vagyok itt. átlagos kinézetű lány vagyok, most épp pár nélkül, de nemrég volt egy több éves kapcsolatom... szóval tévedsz:)

2012. jan. 24. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Az értékelésből nem sok látszik... Ez inkább az értékrendet tükrözi. 85%-os voltam, amíg el nem kezdtem megvédeni a leribancozottakat. Azóta mindenki lepontoz. :)

De tervezem, hogy csinálok egy 100%-os identitást, amikor mindenkinek azt írom, amit hallani akar. :)

2012. jan. 25. 00:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszönjük kifejezetten érdekfeszítő kérdésed, enélkül álmatlan éjszakáim lettek volna! ;)
2012. febr. 14. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!