Észrevettétek ti is?
Én meg szeretem megvédeni a leribancozott lányokat. :) Úgy látszik, ez a karmám.
8.: attól még nincs harag, ugye?! :)
az, hogy az illető mennyire szokott értelmes válaszokat adni, szerintem az értékelésükből is látszik.
én speciel igyekszem segítőkész lenni. de a naponta 25. ugyanolyan kérdésnél már kiakadok, mert egyesek nem tudják használni a GYK keresőjét, ha kérdésük van.
van életem a gépen kívül is, csak most vizsgaidőszak van, így ki sem mozdulok, ez a pihenésem. szorgalmi időszakban keveset vagyok itt. átlagos kinézetű lány vagyok, most épp pár nélkül, de nemrég volt egy több éves kapcsolatom... szóval tévedsz:)
Az értékelésből nem sok látszik... Ez inkább az értékrendet tükrözi. 85%-os voltam, amíg el nem kezdtem megvédeni a leribancozottakat. Azóta mindenki lepontoz. :)
De tervezem, hogy csinálok egy 100%-os identitást, amikor mindenkinek azt írom, amit hallani akar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!