Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt mar valaki au-pair couple?

Volt mar valaki au-pair couple?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor mit kellett csinalnia stb. ?

Vagy ha valaki tud valamit az irjon :) koszi

2012. jan. 24. 14:02
 1/7 anonim válasza:
Igen en voltam a parommal Angliaban tobb mint ket evet. En a haztartast vezettem (takaritas, mosas, vasalas, fozes, sitteles, egy evig az egyik gyerekert elmentem minden nap a suliba), a parom pedig kerteszkedett, festett, bevasarolt, keritest javitott, es az allatokkal foglakozott. Bar voltunk egy farmon is de ott egy kicsit maskepp volt minden.
2012. jan. 29. 14:03
 2/7 A kérdező kommentje:

de mit kell ott festeni ? :D

kerites javitas milyen volt? :)

2012. jan. 31. 11:24
 3/7 A kérdező kommentje:
ja es hany evesek voltatok mikor mentetek? mennyi angoltudas kellett ? es ugynoksegen keresztul vagy hogy?
2012. jan. 31. 11:25
 4/7 anonim válasza:
Belso festes: falat, ajtot, ablakot
2012. jan. 31. 12:20
 5/7 anonim válasza:
24-25 evesek voltunk, a parom alapfoku angol neylvtudassal rendelkezett, en kozepfokuval. Olyan nagyon nem kellett tudni beszelni, vagy ha igen akkor is minden nap a rutin dolgokrol. A gumtree olalon nezelodtunk nem ugynoksggel mentunk ki, mert tul sokakat hallottunk hogy atvertek. Az a legjobb ha ti magatok kerestek hirdeteseket.
2012. febr. 1. 14:21
 6/7 A kérdező kommentje:
ertem csak meg 19 vagyok es ahogy latom inkabb 22-25+ eveseket keresnek :(
2012. febr. 1. 16:01
 7/7 anonim válasza:

Szia! Itt nézz szét! [link]

Nagyon sokan keresnek 19 éveseket is. :) Sok sikert!

2012. febr. 1. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!