Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, ha valaki...

Miért van az, ha valaki beszélgetni akar, és kérdezi, hogy van e itt valaki, és privibe írok neki, akkor 2-3, esetleg 5 válasz után nem ír többet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 00:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na jó! nem érdekeltek ! minden fiú elmehet itt a frcb.
2012. jan. 24. 00:38
 12/17 anonim válasza:
egyébként nálad mi az alsó/felső korhatár?
2012. jan. 24. 00:40
 13/17 anonim ***** válasza:
heh, én lány vagyok, de mégis azt mondom, hogy unalmas vagy és/vagy kamuzol :D
2012. jan. 24. 00:41
 14/17 anonim ***** válasza:
most azért haragszol,mert lebuktattunk és átlátunk a rafinált kis terveden homárovics?:DDD
2012. jan. 24. 00:45
 15/17 anonim válasza:

Nekem írhatsz, ha tényleg nem egy homár vagy. :D

Napi szinten vagy 10 emberrel dumálok innen, kb. 3-4-gyel közülük már több napja is, szóval én már többet írtam 5 válasznál. ^^

Van már innen több jó barátom is, szóval jó ez az oldal ismerkedésre is. :D

22/F

2012. jan. 24. 02:38
 16/17 anonim válasza:
Biztos azért van mert csúnya vagy... nem akarnak bunkók lenni és még 2-3szor visszaírnak udvariasságból. Ez nem egyértelmű?
2012. jan. 24. 03:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem itt kellene ismerkedni...több kategória van.

1. Hülye tini, akinek lövése nincs a szexről, életről, s itt kérdezgeti a marhaságait amiken jót röhögünk.

2. Unatkozó tini, aki mindenféle marhaságot ír ki,mert azt gondolja vicces...röhögünk rajta.

3. Magamfajta trollok, akik agyzsibbasztásnak járnak fel ide röhögni másokon, és osztani az eszet...mondjuk egy vizsgaidőszakban. :D

4. A kivételek, mert tuti van GYIK függő...:D

Ezek közül szerintem komolyan "ismerkedni egyik sem nagyon akar. (tisztelet a kivételnek)

Megoldás: Menj társkeresőre inkább :P

2012. jan. 24. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!