Ilyenek a körülöttem lévők és ez a normális?
Azt vettem észre hogy a 25 körüli korosztályt(de sajnos így is írhatnám hogy:20-30 év köztieket) mást sem érdekli mint anyuciék nyakán lakni és a havi fizetést(ha van) elbulizni minden hétvégén!Gusztustalanul kibeszélik egymást,drogoznak,d*gják egymás nőjeit,lefekszenek egymás pasijaival és semmi nem érdekli őket!
Annyira elegem lett hogy leépítettem az összes "barátomat"!
Az egyiket azért mert kiderült rengeteget hazudott nekem és milliószor kibeszélte a titkaimat!
A másikat azért mert a bulin meg a pasikon kívül más nem érdekli,főleg az nem hogy velem mi van!
A többiek meg a fent említetteket testesítik meg!
25 éves lány vagyok,kiegyensúlyozott kapcsolatban élek,amiből hamarosan esküvő lesz,külön lakásunk van!A gyerektervezés és a jövőnk érdekel!Értem ez alatt hogy én nem kavarom a sz*rt mert unatkozom,meg nem a hétvégi buliról ábrándozom,hanem (pl.) az új konyhabútoromról!
Hányingerem van a pletykálástól,a gerinctelen érdekbarátságoktól!
Mégis én érzem egyedül magam,mégis nekem hiányzik a társasági élet!
Azt látom hogy olyan jókat jópofiznak meg csacsognak olyanok akik egy kanál vízben megfolytanák egymást....
Csak engem zavar ennyire a kétszínűsködés meg a gerinctelenkedés?
De egyszerűen már senkiben sem bízok és hamar ki is derül hogy nem is érdemes az illetőbe bizalmat fektetni!
Akikkel beszélgetni tudok az kb a 35-40es korosztálytól kezdődik!
Én úgy vagyok vele hogy ha gyerekem lesz nem hiányzik az mint amit látni a közösségi portálokon hogy gusztustalan kavarások mennem és anya létére ilyen szintre süllyed!Meg az érdekli kinek passzolhatja le a babát hogy tudjon bulizni (rosszabb esetben d*gni) menni!
Egyszerűen nem találok olyan embert akit én ugyan annyira érdeklek mint ő engem és akinek ha elmondok valamit,tök mindegy mekkora súlyú dolog,nem fecsegi ki ahogy kiteszi tőlem a lábát!
Hiába jó a párkapcsolatom mégis csak szüksége van az embernek legalább egy igaz barátra is akivel megoszthat mindent!
Én dramatizálom túl és szokjam meg hogy ilyenek az emberek és a világ?Vagy jól tettem hogy kiraktam a h*lyéket és majd jön olyan aki tényleg igaz barátom lesz?
Utolsó köszi a választ!
Csak azt nem értem hogy miért történik ez!Szóval én be szoktam látni ha hibázok,ha tévedek,de ebben annyi a vétkem hogy nem akarok "hülye" embereket az életembe!
De nincs egy normális sem?:(
És az bosszant a legjobban hogy akik egymás háta mögött mindennek elhordják a másikat és szó szerint utálják egymást simán összeülnek jó pofizni! :O
Miért?Nem értem meg,de valószínűleg sosem fogom!:(
Bár annyi bajom legyen hogy van gerincem!
Ez az én bulizós haverjaim között is így volt anno.Egymást lehordták mindenféle k.rvának a hátuk mögött,de amikor összekerültek,ők voltak a legjobb barátnők.Én sem értettem őket sosem.De már nem is akarom.
Amúgy faluban lakok(olyasmi:D),ahol mindenki ismeri egymást.Most például az a hiszti megy,hogy a régi ismerősök közül sokan kiutáltak és nem köszönnek nekem,amiért nem adtam nekik cigit.Ők sem adtak soha.Ilyen hülyék az emberek.És most én vagyok a szemét.Már várom,hogy mikor találnak meg.Ezt bírom,hogy nem lehet normálisan végigmenni az utcán,mindig akad olyan kretén barom,aki akar valamit és ha nem kapja meg,akkor rám száll.Úgy gyűlölöm ezt.Ráadásul az a vicces,hogy régen sokat segítettem mindenkinek,mert ezt akartam tanulni,megszokták a barmok és most mindenki hozzám jön nyavalyogni,hogy hú,neki milyen rossz.Nekem is rossz,mégpedig MIATTUK,hahaha.
Az legyen a legnagyobb baj,hogy egymás háta mögött beszélnek,az végülis mindenhol megszokott,ahol műveletlen,érzelmi intelligencia hiányában "szenvedő" emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!