Egyetemeken tényleg van hogy a tanulók drogoznak a jó teljesítmény érdekében?
Figyelt kérdés
-s ha igen akkor melyik drog az?2012. jan. 22. 21:58
1/9 anonim válasza:
Én ilyenről nem hallottam, ha csak a kávé vagy a koffeintabletta nem számít drognak.. Nálunk ez megy.
3/9 anonim válasza:
Nem nagyon tudok elképzelni olyan drogot, ami a teljesítményt növelné hosszú távú károsodás nélkül. Ha meg igen, akkor sem hinném, hogy hozzáférhető lenne az egyetemistáknak.
4/9 anonim válasza:
nincs.
energiaital viszont megy ezerrel.
5/9 anonim válasza:
Energiaital, kávé, koffeintabletta, gyógynövényes agyserkentők (legális fajták :P), serkentő teák és társai, amikből rengeteg fogy így, vizsgaidőszak végére. Főleg energiaital és kávé :P
6/9 anonim válasza:
"Egyetemeken tényleg van hogy a tanulók drogoznak a jó teljesítmény érdekében?"
Igen, általában a gyengébb tanulók találnak ki mindenféle csodamegoldást, de nem segít rajtuk.
"ha igen akkor melyik drog az?"
Egyetlen hatásos "drog" segíti az egyetemistát, a kávé. Majd a vizsgaidőszak befejeztével az alkohol segít neki ellazulni.
7/9 anonim válasza:
Ilyenről nem hallottam. Én ki nem próbálnám az biztos.
8/9 A kérdező kommentje:
én is a speed-ről hallottam és kíváncsi lettem volna rá mennyire gyakori ez.
2012. jan. 24. 14:09
9/9 anonim válasza:
a porgos cuccok okositanak pl:speed,metan,efedrin, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!